Festivalul de Film de la Veneția 2024: Divele s-au întrecut în ținute spectaculoase

Ultima actualizare:

Divele au făcut furori pe covorul roșu de la cea de-a 81 ediție a Festivalului de Film de la Veneția 2024, care are loc în perioada 28 august – 7 septembrie. Actrițele s-au întrecut în rochii de gală, care mai de care mai strălucitoare și mai elegante. Anul acesta, au fost în vogă atât culorile vii, cât și cele neutre. Click! îți prezintă care au fost cele mai frumoase ținute de la deschiderea evenimentului.

Jenna Ortega, într-o rochie roșie la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Jenna Ortega, într-o rochie roșie la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Jenna Ortega a purtat o rochie de la Dior (Foto: GettyImages)

Jenna Ortega (21 de ani) a uimit miercuri la premiera noului său film, „Beetlejuice 2”, care a deschis Festivalul de Film de la Veneția. Actrița americană, cunoscută pentru rolul său din „Wednesday”, a venit îmbrăcată într-o rochie roșie, realizată special pentru ea de către casa de modă  Dior.

Ținuta din voal a avut spatele gol și tăieturi în zona taliei. Pentru ca ansamblul să fie complet, Jenna a optat pentru o pereche de pantofi cu toc înalt, de culoare roșie. Părul și l-a prins într-un coc lejer, iar ca machiaj a ales să poarte un ruj roșu aprins și un fard de pleoape vișiniu.

Taylor Russell, ca o mireasă pe covorul roșu

Taylor Russell a purtat o rochie albă, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Taylor Russell a purtat o rochie de la Chanel (Foto: GettyImages)

Taylor Russell (30 de ani) a arătat ca o veritabilă mireasă, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Actrița canadiană a optat pentru o rochie albă, de la Chanel. Partea de sus a prezentat un corset transparent, în timp în jos fusta a avut o parte bufantă din tul, care s-a terminat într-o trenă lungă din voal.

Pentru această ținută spectaculoasă, Taylor a ales un machiaj diafan, iar drept accesorii a purtat cercei argintii cu diamante.

Clara Soccini nu a purtat sutien

Clara Soccini, într-o rochie roz la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Clara Soccini, într-o rochie roz (Foto: Profimedia)

Clara Soccini (24 de ani) a atras toate privirile, într-o rochie roz. Vedeta din Italia nu a purtat sutien la această ținută spectaculoasă, lăsând la vedere bustul generos. În partea de sus, rochia a fost transparentă, cu detalii florale brodate în zona sânilor și a taliei, iar fusta din voal a fost bufantă și creață. La această ținută, Clara a purtat bijuterii argintii, iar părul și l-a lăsat să cadă natural pe spate.

Sveva Alviti, într-o rochie strălucitoare

Sveta Alviti a purtat o rochie neagră, la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Sveta Alviti a purtat o rochie neagră (Foto: GettyImages)

Sveva Alviti (40 de ani) a strălucit la propriu, într-o rochie neagră cu paiete. Silueta actriței italiene a fost scoasă în evidență de croiala ținutei, care nu a avut bretele, și care a prezentat o despicătură adâncă în zona bustului. Sveva și-a coafat părul în bucle lejere, iar drept accesorii a ales un lanț și o brățară cu diamante.

Cate Blanchett, rochie simplă și de efect

Cate Blanchett, într-o rochie aurie la Festivalul de Film de la Veneția
Cate Blanchett a ales să poarte o rochie Armani (Foto: GettyImages)

Cate Blanchett (55 de ani) a purtat o rochie aurie și elegantă, de la Armani Privé, ornată cu perle și strasuri. Actrița australiană a fost lăudată pentru această ținută simplă, dar de efect, pe care a asortat-o unei perechi de pantofi cu botul ascuțit și tocul cui, conform publicației de modă Harper's BAZAAR.

Sigourney Weaver, premiată pentru întreaga carieră

Sigourney Weaver, cu Leul de Aur în mână. Festivalul de Film de la Veneția 2024
Sigourney Weaver a primit Leul de Aur (Foto: GettyImages)

A fost o seară emoționantă pentru legendara actriță americană Sigourney Weaver (74 de ani). Ea a primit premiul onorific Leul de Aur, pentru a celebra întreaga sa carieră cinematografică, la Festivalul de Film de la Veneția. Sigourney, care a fost nominalizată de trei ori la Oscar, are în palmares un premiu BAFTA și două Globuri de Aur.

„Leul de Aur este o distincţie extraordinară. Sunt onorată să primesc această recunoaştere. Leul meu va sta lângă mine în avion, va sta lângă mine în gondolă, iar soţul meu va trebui să se obişnuiască şi cu faptul că va sta în pat cu noi”, a declarat vedeta. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numără „Alien” și „Avatar”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pro tv facebook jpg
Banner Nicoleta Nucă
Banner Sofia Vicoveanca
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net