Marius Tucă, victima unui incident neprevăzut. Jurnalistul s-a ales cu o lovitură zdravănă la cap după ce decorul din platoul emisiunii s-a prăbușit peste el

Marius Tucă a fost victima unui incident neașteptat, aseară în studioul în care îl intervieva pe fostul șef al SIE. Decorul din platou s-a desprins și s-a prăbușit peste prezentatorul TV.

Marius Tucă
Marius Tucă

Marius Tucă s-a ales cu o lovitură în cap 

Luni seara, în cadrul emisiunii „Marius Tucă Show” a avut loc un incident neplăcut, iar moderatorul a fost principala victimă. Jurnalistul s-a ales cu o lovitură la cap, după ce o parte a decorului din studio s-a prăbușit.

În timp ce purta o discuție cu generalul Silviu Predoiu, fostul șef operativ al Serviciului de Informații Externe, mai multe piese din decor au căzut. Marius Tucă a fost lovit în cap de bucăți metalice, moment în care emisiunea s-a întrerupt, însă nu a durat mult până când a fost reluată.

Marius Tucă avea o discuție importantă cu Silviu Predoiu, care a venit în platou să dezbată provocările actuale ale sistemului de securitate din țară. În același timp, moderatorul a abordat un subiect actual, dar delicat, precum amenințările externe și situația geopolitică, însă nu a ajuns cu argumentele până la final, din cauza incidentului nefericit.

După ce mai multe bucăți metalice a căzut în platou, Marius Tucă a fost ajutat de echipa de producție, care a intervenit imediat. În timpul întreruperii emisiunii, oamenii din platou și-au arătat îngrijorarea, iar reacțiile din mediul online nu au întârziat să apară. Mulți au fost curioși să afle care este starea jurnalistului sau dacă a suferit răni grave.

Incidentul prin care a trecut Marius Tucă
Incidentul prin care a trecut Marius Tucă

Roberta Anastase a trăit o experiență similară

În urmă cu ceva timp, Roberta Anastase a fost victima unui incident similar. În cadrul unei reuniuni a PNL din centrul Ploieștiului, aceasta a căzut după ce scaunul pe care stătea s-a rupt sub ea. Din fericire, fostul șef al Camerei Deputaților a fost în afara oricărui pericol și nu s-a ales cu răni în urma căzăturii. Mai mult, aceasta a fost ajutată să se ridice de deputatul George Ionescu. De asemenea, scaunul ei a fost imediat înlocuit, după incidentul neprevăzut, relata antena3.ro în urmă cu 3 ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner Irinel Columbeanu
image png
banner dorian popa png
madonna iubit (2) jpg
goldie hawn gettyimages jpg
banner andreea esca png
banner Nouria Nouri png
banner Cristina Spătar
image
actualitate.net
image
actualitate.net