Marius Tucă l-a dat în judecată pe Adrian Sârbu! Motivul conflictului

În Săptămâna Mare, când începeau pregătirile minivacanței de Paște, Marius Tucă a deschis două acțiuni în instanță contra unor firme controlate de afaceristul media Adrian Sârbu, solicitând achitarea unor datorii financiare.

marius tuca jpeg
Marius Tucă a început colaborarea cu Adrian Sârbu în 2019

Ambele dosare au fost înregistrate, în urmă cu o săptămână, la data de 20 aprilie, Marius Tucă având calitatea de creditor și Aleph Media SRL și Docudrama SRL fiind firmele înregistrate ca debitori. Adică, entități care, în baza unui raport juridic au o datorie față de creditor.

Citește și A avut cel mai bun talk-show din România, dar a dispărut! Cum arată Marius Tucă în prezent

Acțiune demarată la Tribunalul București

Acțiunea se derulează la Tribunalul București și are ca obiect „ordonanță de plată”, conform art 1014 CPC (creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia)”, anunță Fanatik.ro

Captură ecran (80) png
Procesul intentat de Marius Tucă, trustului Aleph Media

Conform publicației, acțiunea în instanță nu este tocmai întâmplătoare, fiind demarată la scurt timp după ce Adrian Sârbu l-ar fi îndepărtat din funcția de administrator al Aleph Media SRL pe un apropiat de-al lui Marius Tucă, postul fiind preluat chiar de afacerist.

image
Procesul intentat de Marius Tucă firmei DOCUDRAMA. SRL

Tucă și Sârbu sunt asociați

Marius Tucă și Adrian Sârbu sunt asociați în compania Smart TV Management, unde fiecare dintre cei doi deține câte un procent de 50% din părțile sociale, fostul patron al Media Pro, fiind reprezentat de firma Aleph Media SRL.

Cei doi refuză să ofere detalii despre aparentele tensiuni apărute. Totuși, primele semne ale conflictului evident au apărut încă de la începutul anului. În luna februarie, paginademedia.ro relata faptul că Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media.

Citește și Imagini unice cu Marius Tucă și Dan Diaconescu. Aveau 20 de ani, erau ca frații și vindeau prin oraș ziarul la care lucrau

Tucă nu mai realizează talk-show-ul consacrat

Tucă reîncepuse realizarea talk-show-ului său consacrat, „Marius Tucă Show”, la Aleph News. De la începuptul acestui an, însă, emisiunile transmise de post sunt reluări, Tucă renunțând să mai continue, posibil, din cauza datoriilor reclamate în cele două acțiuni din instanță.

Tot în luna februarie, dar, în 2019, cei doi începeau colaborarea.

stanga
dreapta
marius tuca jpeg
5 marius tuca 2018 5 jpg jpeg
1 alexandra nechita micuta picaso marius tuca show jpg jpeg
janine stefan si adrian sarbu jpeg

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

dani otil gabriela prisacariu
romanca rechin 1 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
FotoJet jpg
andreea banica
printul harry profimedia 0685156749 jpg
Andreea, Cristi Balan
romanca rechin 2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png
Romaniţa Iovan şi Iulian Gogan jpeg
andreea banica
dani otil gabriela prisacariu
FotoJet jpg