De ce a dormit Marius Tucă o perioadă cu un pahar de vin lângă pat? Ce spune despre frică

Ultima actualizare:

Marius Tucă a făcut câteva dezvăluiri inedite în timpul podcast-ului „Fain și Simplu”. Invitat de Mihai Morar, cunoscutul om te presă și televiziune a explicat că în timpul pandemiei a dormit cu un pahar de vin lângă pat. Totodată, celebrul jurnalist a vorbit despre efectul pe care îl are frica asupra omului.

image

Într-un episod intitulat „Manifest pentru libertatea omului”, experimentatul Marius Tucă a abordat diverse subiecte interesante. La un moment dat, îndrăgitul om de televiziune a vorbit despre anii de pandemie, dezvăluind și care era marea lui frică.

Foarte interesant: Marius Tucă, „invitație” fascinantă pentru dependenții de droguri: „Veniţi să prizaţi direct, fără bani!”

„Teama de a fi infectat era legată de faptul că nu o să mă mai duc să fac emisiuni. În fiecare seară - cum e mintea umană - îmi puneam la patul capului un pahar de vin”, a povestit Tucă în podcast-ul Fain & Simplu.

Marius Tucă își punea un pahar de vin la capul patului în timpul pandemiei

Cu șarmul lui caracteristic, Tucă a explicat de ce obișnuia să repete seară de seară acest gest inedit, care îl făcea apoi să se trezească pe jumătate amețit.

„Pentru ca dimineața când mă trezesc să miros, să vad că am miros, să nu cumva să fi făcut COVID între timp. Mi-am dat seama că aproape adormeam în atmosfera aia... eu am o cameră destul de mică. Vinul ală, în cameră, peste noapte - te trezeai pe jumătate amețit”, a relatat Marius Tucă în podcastul lui Mihai Morar.

Vezi și: COVID-19 ne amenință iar vacanțele? Iată unde circulăm liber vara asta

Marius Tucă: „Teama îi face pe oameni să răspundă cu 'da' cam la toate propunerile”

Totodată, îndrăgitul om de televiziune a vorbit despre frică și despre faptul că oamenii sunt conduși mai ușor astfel.

„Nu știu dacă e cineva la butoane. Încep să cred că da. Dar, cu siguranță, frica stăpânește oamenii, iar cei care conduc pot să facă lucrul ăsta mult mai ușor. Și mai e un ceva: sunt ajutați de frică și de pandemie sau de război, pentru că teama îi face pe oameni să răspundă cu 'da' cam la toate propunerile, restricțiile, carantină.

Am văzut asta atât de bine. Dacă te apucai să spui ceva împotriva restricțiilor, automat erai taxat pe rețelele socialele. Erai executat!”, a explicat Marius Tucă în timpul podcast-ului prezentat de Mihai Morar.

Poate te interesează: Dana Budeanu, mesaj clar despre noile restricții COVID! „Eu ar trebui să fiu omorâtă, nu arestată”

Marius Tucă: „Dacă te apucai să spui ceva împotriva restricțiilor, automat erai taxat pe rețelele socialele”

Cunoscutul moderator a dezvăluit și rețeta anti-frică pe care a avut-o în timpul pandemiei de COVID-19. Marius Tucă își iubește meseria de 33 de ani, iar aceasta a reprezentant un punct de sprijin și pe perioada anilor grei de pandemie și restricții.

„Ideea de a merge acolo în fiecare zi, de a-mi face meseria, de a vorbi despre asta, de a avea invitați, de a afla cât mai multe. Meseria te apară”, a explicat Tucă în emisiunea publicată pe Youtube.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
sare epsom jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net