Regina Elisabeta, dată în vileag de Tom Hanks. Băutura alcoolică preferată

Tom Hanks a povestit că a avut ocazia de a cina cu Regina Elisabeta a II-a, în 2011, moment în care a avut curajul să o şi întrebe câteva lucruri, printre care şi cocktailul ei preferat.

Actorul de 65 de ani a fost invitat la un dineu, la Londra, la care a participat alături de Barack Obama şi soţia lui, Michelle, în 2011. Hanks a povestit că a stat chiar lângă Regina Elisabeta şi a a vorbit diverse cu suverana de 96 de ani.

Citeşte şi: Regina Elisabeta a II-a începe diminețile la fel, de zeci de ani! Ce mănâncă suverana

„Trebuie să te pregăteşti dacă vrei să vorbeşti cu Regina. Ştiam că voi sta lângă ea şi am vrut să avem o conversaţie plăcută, despre lucruri care să conteze, dar care să nu fie foarte elevate. Lucruri de genul când are timp liber pe bune. A fost o discuţie plăcută”, a declarat Tom Hanks, la talk show-ul BBC „The One Show”, notează independent.co.uk.

Regina Elisabeta preferă un martini oricărui alt cocktail

Actorul, care joacă în pelicula „Elvis”, ce tocmai a fost lansată la Cannes, a povestit cum a văzut cu coada ochiului un chelner, care îi turna un lichid clar, ce nu părea a fi apă, în pahar Reginei. Aşa că a îndrăznit să îi adreseze o întrebare mai curajoasă suveranei.

„Am întrebat-o ce cocktail preferă. Iar ea a spus „Oh, martini”. A băut unul în seara respectivă. Şi dacă stau să mă gândesc, a avut o domnie reuşită, aşa că poate ar trebui să încep să beau şi eu, din când în când, martini”, a mai spus Tom Hanks.

Citeşte şi: Regina Elisabeta, imagini din tinerețe, în premieră! Cadrele sunt memorabile

Regina Elisabeta, mare amatoare de gin şi şampanie

Alcoolul ar fi unul dintre secretele longevităţii Reginei, care bea gin şi şampanie, pe parcursul unei zile. Nu exagerează, însă, susţine fostul bucătar regal Darren McGrady, care a lucrat la Buckingham din 1982 până în 1993. Asta după ce au umblat zvonuri că Elisabeta ar bea chiar patru pahare de alcool pe zi.

“Ar fi murată, dacă ar bea atât. Îi place ginul, dar nu se trezeşte şi dă pe gât un gin cu tonic mare”, a declarat bucătarul, în 2017, şi a subliniat că, dacă bea vin la cină, Regina preferă unul dulce german.

Regina are propriul gin

Palatul Buckingham a lansat propriul gin sec, în 2020, cu ingredient din curtea Reginei. Băutura conţine fructe de păducel, frunze de dud şi frunze de dafin, iar o sticlă de 700 de mililitri se vinde cu 50 de dolari.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Hotel Ambasador Bucuresti FOTO Shutterstock
image
image
image
image
image
image
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net