Eugenie Bouchard, fascinată de România! Ce loc și-ar dori să viziteze

7 octombrie 2022 6:02   Alte sporturi

Jucătoarea canadiancă, Eugenie Bouchard, a sosit în România oficial pentru turneul de la Cluj-Napoca, dar, de fapt, a venit mai mult în scop turistic. Canadianca e uimită de ce a găsit în țara noastră și împrătășește prietenilor din mediul online imagini din excursia sa.

Eugenie Bouchard a ajuns miercuri seară la Cluj, a fost întâmpinată de organizatorii turneului, iar joi a explorat orașul din Ardeal. Frumoasa sportivă a fost profund impresionantă de frumusețea orașului și și-a exprimat bucurie pe Instagram: „Sunt atât de entuziasmată să mă aflu în România pentru prima dată”, a scris Eugenie la InstaStory. 

Citește și: Eugenie Bouchard își relansează cariera în România 

Patrick Ciorcilă, directorul turneului transilvănean, a declarat: „Am așteptat-o cu toții pe Eugenie Bouchard la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România.Chiar azi mi-a spus că vrea să meargă la castelul lui Dracula, la Bran. Nu știu dacă o va face până la urmă, dar se va bucura de țara noastră, iar noi vrem să-i facem o experiență plăcută ei și tuturor jucătoarelor care vin aici”. 

Citește mai multe despre vizita sportivei în România pe Adevărul 

Sursă foto: Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

Mai multe