Simbolul Campionatului Mondial din Qatar, jefuită în Paris: „Nu mai am ce purta”

4 martie 2023 10:55   Alte sporturi

Femeia devenită celebră în întreaga lume, în urma Campionatului Mondial din Qatar, Ivana Knöll, a avut parte de peripeții în ultima sa vizită la Paris.

În vârstă de 30 de ani, cea care a stârnit controverse prin aparițiile sale „colorate” pentru Qatar, a fost jefuită din nou în Capitala Franței, la scurt timp după ce a poposit în „orașul iubirii”. „Tocmai au sosit și mi-au furat deja valiza. Întotdeauna foarte bine primită de hoții din Paris”, a notat ironic Ivana Knöll pe Instagram-ul său, alături de o poză cu singura valiză care i-a mai rămas. Mesajul a fost însoțit de un video, în care femeia a povestit mai în detaliu cele petrecute în Franța. 

A sărbătorit cu Floyd Mayweather Jr., de ziua lui

„Bună ziua de la Paris. Vă anunț că sunt bine. M-au jefuit, ca de obicei, la Paris. Când am ajuns ultima dată, mi-au luat geanta și portofelul, iar acum mi-au luat valiza. Mi-au luat toate rochiile. Nu știu ce voi purta în seara asta”, a comentat Ivana Knöll.
Originară din Croația, Ivana Knöll a ținut prima pagină a ziarelor, pe perioada Campionatului Mondial din Qatar, fiind o prezență exotică în tribune. De atunci, aceasta a rămas în atenția publicului, fiind deseori revăzută în peisajul adiacent sportiv. Cel mai recent, joi seara, Ivana Knöll a luat parte la petrecerea organizată de Floyd Mayweather Jr., legendarul pugilist împlinind 46 de ani și sărbătorind cu fast într-un local select din Londra.
„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam, până nu pierdeau”, a rezumat Ivana Knöll experiența sa din Qatar pentru „Barstool Sports”. Țara pe care a susținut-o a încheiat pe loc de podium Campionatul Mondial, clasându-se pe trei, campioană fiind Argentina, iar vicecampioană Franța. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe