Ivana Knoll, mesaj pentru români. Ce a supărat-o pe cea mai frumoasă femeie de la Mondial

Ultima actualizare:

Considerată „cea mai frumoasă femeie de la Cupa Mondială”, Ivana Knoll a transmis un mesaj pentru români. Hai să vedem ce a precizat croata despre țara noastră, dar și ce a supărat-o pe frumoasa brunetă.

ivana knoll foto instagram (6) jpg

Ivana Knoll, cea mai frumoasă femeie de la Mondialul din Qatar, nu a ținut cont de regulile de conduită din țara arabă. Fosta participantă la Miss Croația a fost un adevărat punct de atracție la CM 2022. 

Cea mai sexy apariție de la turneul final s-a bucurat de un succes nebun, iar Instagram-ul ei a crescut vertiginos în fiecare zi. Totodată, averea croatei a început să urce, grație popularității sale. La încheierea turneului, Ivana s-a arătat mulțumită de realizările ei, dar și de cele ale Croației.

„A fost incredibil! Nu aș putea să spun mai mult de atât, Croația este a treia echipă a lumii, iar în ceea ce mă privește am trei milioane de urmăritori în plus”, a declarat Ivana pentru Playsport.

Chiar dacă a venit în ținute mult prea sexy pentru Qatar, bruneta a dezvăluit că nu a simțit în niciun moment vreo presiune din exterior. „Așa cum am spus-o de mai multe ori, nu am nicio problemă, a fost o organizare perfectă, nimeni nu s-a purtat urât cu mine, nu a fost nepoliticos, n-am avut nici măcar o situație delicată și am fost aici pe toată durata campionatului mondial”, a precizat Ivana Knoll, care a adresat și un mesaj pentru români.

Ivana Knoll, mesaj pentru români

Frumoasa din galeria Croației le-a mulțumit românilor pentru susținere și a promis că ne va vizita cât de curând. „Nu am fost niciodată în România, sper să vă vizitez cât mai curând și vă mulțumesc pentru suport”, a precizat Ivana pentru Playsport.

Cea mai frumoasă femeie de la Mondial nu a lipsit de la finala Argentina vs Franța. Ivana Knoll a susținut reprezentativa Cocoșului Galic și a fost dezamăgită că Mbappe nu a primit Balonul de Aur. „Am fost la meci, a fost un meci nebun. Să fiu sinceră, eu am ținut cu Franța, felicit Argentina, dar premiile acordate nu au fost chiar corecte”, a spus bruneta.

„FIFA! Ați dat Balonul de Aur persoanei greșite (n.r. Leo Messi). Poate că Argentina a câștigat, dar Mbappe este Balonul de Aur”, a precizat aceasta și într-o postare pe Instagram.

Ivana Knoll a ajuns la 3 milioane de urmăritori pe Instagram

În vârstă de 30 de ani, bruneta are părinți croați, dar s-a născut în Germania, la Frankfurt, unde a trăit în primii 8 ani.

Cea mai frumoasă femeie de la Mondial a fost și finalistă la concursul Miss Croația 2016. În primii ani de muncă, cea mai cunoscută susținătoare a Croației și-a câștigat existența din ocupația sa de fotomodel. 

În prezent, Ivana se ocupă de promovarea imaginii sale. Bruneta pare să câștige mulți bani. Potrivit publicației Surprisesports, averea sa a ajuns acum la aproape 1.5 milioane de dolari. În plus, Ivana Knoll se bucură de tot mai multe aprecieri pe Instagram, unde a ajuns la 3 milioane de urmăritori, după ce contul ei a explodat pe durata turneului final.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cosmin Avram vlogger jpg
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
Spania jpg
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Akkadian FOTO wikipedia jpg
Proiect construcție casă FOTO Shutterstock
Bucureștiul VEchi jpg
preot freepik jpg
foto jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net