Budescu, reacție suburbană după ce a fost acuzat că e gras

8 martie 2023 12:01   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Constantin Budescu a avut o reacție lipsită de civilizație, după ce mai mulți oameni au sugerat că ar fi bine să slăbească.

Fotbalistul de 34 de ani a oferit replica pe contul său de Instagram, la două zile după comentariile legate de silueta lui, după meciul cu CS Universitatea Craiova.
„Ăstia sunteti voi, niște scursuri ale societății,și nu o spun eu, o spune cineva care e în măsură să vorbească despre voi! Sănătate maximă și spor la mâncat rahat!”, a comentat Constantin Budescu, făcând referire la o serie de declarații de-ale lui Radu Banciu, care susține că respectivele comentarii, despre fizicul fotbalistului, sunt nefondate. „Nu mai căutați can-canu’, mai bine îmi sugeți… burta (nu de alta, dar mai slăbesc un pic)”, a continuat jucătorul lui Petrolul Ploiești.  

De unde „s-au inflamat” lucrurile

Totul a pornit de la meciul dintre prahoveni și CSU Craiova, câștigat de olteni cu 1-0. Constantin Budescu n-a făcut diferența pe teren și, la finalul meciului, când a făcut schimb de tricouri cu Andrei Ivan, autorul golului înscris de oaspeți, a stârnit o serie de comentarii. Forma sa fizică a atras atenția mai multor analiști TV, care au punctat că ar fi nevoie să slăbească câteva kilograme. Teoretic, spusele lor sunt probate de cifre: ajuns la 34 de ani, Constantin Budescu nu a impresionat, în sezonul curent, în tricoul „lupilor galbeni”: mijlocașul ofensiv are un singur gol înscris și patru pase decisive în 16 partide. „E greu să duci și un kilogram în plus. Chiar și câteva sute de grame e greu să le duci. Fotbaliștii care au probleme cu greutatea nu-și dau seama ce greu se duc kilogramele în spate. Sau poate lor li se pare că e ușor și că nu contează”, a întărit și Viorel Moldovan. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe