Duelul Chiricheș - Marin n-a avut loc. Sassuolo a învins pe Cagliari şi s-a calificat în sferturile Cupei Italiei

19 ianuarie 2022 20:56   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Formaţia Sassuolo, la care este legitimat Vlad Chiricheş, s-a calificat, astăzi (miercuri, 19 ianuarie), în sferturile de finală ale Cupei Italiei, fază în care va întâlni pe Juventus Torino.

În optimile de finală, aceasta s-a impus cu 1-0 în fața echipei lui Răzvan Marin, Cagliari. Golul a fost marcat de Harroui, în minutul 18. Vlad Chiricheş a fost rezervă, iar Răzvan Marin nu a făcut parte din lot.

În acest an competițional (2021/2022), ex-stelistul a bifat 18 meciuri în Serie A. Chiricheș n-a mai fost folosit în Cupa Italiei din 2017/2018, pe când juca la Napoli. Răzvan Marin a jucat 21 de partide în Serie A, în acest an competițional. El a fost folosit și într-un meci din Cupa Italiei.

Tot în optimile de finală, în această seară se dispută meciul Inter Milano – Empoli, iar partida AS Roma – Lecce se va disputa mâine.

Până acum s-au calificat în sferturile de finală Atalanta (2-0 cu Venezia), Fiorentina (5-2 cu Napoli), AC Milan (3-1 cu Genoa), Lazio Roma (1-0 cu Udinese), Juventus (4-1 cu Sampdoria Genova) şi Sassuolo.

În sferturi se vor disputa meciurile Juventus – Sassuolo, Fiorentina – Atalanta, AC Milan – Lazio şi Roma sau Lecce – Inter sau Empoli.

Mai multe