Emoții mari pentru FCSB: zbor amânat de problemele tehnice la avionul campioanei

23 octombrie 2024 11:54   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

FCSB a trecut prin mari emoții, miercuri, când planul de a zbura către Glasgow, în vederea partidei din Liga Europa, a suferit modificări. Niște probleme tehnice descoperite la timp au determinat o întârziere de aproximativ două ore - în cele din urmă, FCSB a reușit să decoleze către Scoția, acolo unde va întâlni Rangers, joi, de la ora 22.00, meci televizat de DigiSport și PrimaSport. Primele informații arată că avionul cu care trebuia să plece FCSB venea de la Bratislava, însă a fost întors din drum. 

Date fiind modificările de program, atât conferința de presă a tehnicianului cipriot Elias Charalambous, cât și antrenamentul oficial de fotbal au fost reprogramate mai târziu.
Gruparea de lângă Capitală abordează meciul din competiția europeană având avantajul a maximum de puncte luate, până acum, în grupa unică de Liga Europa. După ce FCSB a câștigat cu FK RFS, scor 4-1, pe Arena Națională, echipa s-a instalat în Top4 al clasamentului care numără nu mai puțin de 36 de echipe. Totodată, formația antrenată de Charalambous s-a impus în meciul cu PAOK, la Salonic, scor 1-0. De cealaltă parte, Rangers, adversara de joi a celor de la FCSB, a câștigat cu Malmö FF în prima etapă, scor 2-0, dar a fost învinsă de Olympique Lyon în a doua, scor 1-4, așa încât scoțienii sunt pe locul 17 înainte de meciul cu FCSB. Legitimat la Rangers, Ianis Hagi nu va evolua în partida dintre Glasgow și FCSB, întrucât nu a fost inclus pe lista pentru cupele europene.

Programul și rezultatele lui FCSB în Liga Europa

FCSB-FK RFS: 4-1
PAOK Salonic -FCSB: 0-1
Glasgow Rangers-FCSB: 24 octombrie, ora 22.00
FCSB-FC Midtjylland: 7 noiembrie, ora 19.45
FCSB-Olympiacos FC: 28 noiembrie, ora 22.00
TSG Hoffenheim-FCSB: 12 decembrie, ora 19.45
FK Qarabağ-FCSB: 23 ianuarie, ora 19.45
FCSB-Manchester United: 30 ianuarie, ora 22.00

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe