FCSB, readusă cu picioarele pe pământ de Glasgow Rangers

25 octombrie 2024 15:11   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

FCSB a suferit o corecție zdravănă în Scoția, în Europa League. Glasgow Rangers s-a impus cu 4-0 la capătul unui meci dominat de britanici, dar în care arbitrul a anulat eronat un gol marcat de români în startul partidei.

Fără punct pierdut în primele două etape ale fazei principale ale Europa League, bucureștenii plecaseră cu mari speranțe în Scoția, acolo unde întâlneau o formație care nu trece prin cea mai bună perioadă. Numai că pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Jucătorii celor de la Glasgow Rangers au părut a avea o viteză în plus față de fotbaliștii campioanei României. Este adevărat, FCSB a trimis pe teren în special jucătorii de rezervă, pentru că nu mai departe decât duminică „roș-albaștrii” vor juca în derby-ul cu Rapid, însă chiar și așa, prestația lor a fost foarte slabă.

Gigi Becali și-a făcut praf jucătorii

La finalul partidei, patronul FCSB, Gigi Becali, era foarte dezamăgit, deși a bravat și a spus că înfrângerea era anticipată încă de la tragerea la sorți, chiar dacă spune altceva la TV. „Când joci cu o echipă care e mai bună fizic, trebuie sa fii mai tehnic. Chiar dacă ești mai tehnic și nu pasezi și te apuci să driblezi și pierzi mingile, după aia primești gol. Ei trebuie să înțeleagă, Ștefănescu, Phelipe, Edjouma și Baba, că la fotbal nu te joci cu mingea, nu te joci în România cu Chiajna, că ții tu mingea la piciorul tău... Dacă nu pasezi, pierzi mingea și la revedere”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport. Deja a anunțat cine nu va juca sigur contra Rapidului, meciul care contează, de fapt, pentru viitorul echipei. „Va fi altă echipă cu Rapid. Edjouma, Baba, Pantea, Ștefănescu, Luis Phelipe, sunt 5 jucători care nu vor mai fi pe teren”, a mai spus Becali.

Autor al unui gol anulat neregulamentar în startul meciului, David Miculescu a spus la finalul partidei că arbitrul i-a recunoscut la pauză că a greșit. „La pauză am vorbit cu arbitrul şi mi-a zis că îşi cere scuze că a fluierat dinainte. Dacă nu fluiera dinainte se putea verifica la VAR şi cred că se considera gol. A zis că a fost greşeala lui că a fluierat înainte”, a declarat atacantul la Prima Sport.

Mai multe