FCSB, victorie clară în Liga Europa, succes care îi mai adaugă 450.000 de euro în cont lui Gigi Becali

Ultima actualizare:

FCSB a avut parte de un debut spectaculos în noua fază principală din Liga Europa. Bucureștenii au învins cu 4-1 formația letonă RFS Riga și s-au instalat pe locul secund al clasamentului general.

Olaru a marcat o dublă în Liga Europa (FOTO: Sportpictures)
Olaru a marcat o dublă în Liga Europa (FOTO: Sportpictures)

În primul meci de fotbal disputat pe „Arena Națională” în acest sezon, FCSB a dat recital în fața unei echipe care nu a contat decât în prima repriză. Scorul a fost deschis de Bîrligea, în minutul 8. Acesta a fost primul gol al atacantului transferat de la CFR Cluj, care astfel l-a mai mulțumit puțin pe patronul său, Gigi Becali, cel care îl și criticase după doar 45 de minute jucate în campionat.

Apoi, deși toată lumea se aștepta ca scorul să ia proporții, cei care au marcat au fost adversarii. Lipuscek, în minutul 23, a adus egalarea și a dat, cumva startul atacurilor letonilor, care au mai avut câteva șuturi bune la poarta lui Târnovanu (foarte inspirat în această seară).

Din fericire, cei care au înscris au fost „roș-albaștrii”, printr-un alt „renegat”, Ștefănescu. Ștefănescu, jucătorul venit de la Sepsi și criticat de Gigi Becali în două luni cât probabil că nu l-a criticat nimeni în viața lui, a fructificat o pasă bună de la Chiricheș, în minutul 32.

De atunci nu a mai existat decât o singură echipă pe teren, iar aceasta a fost FCSB. Iar Olaru a strălucit, printr-o „dublă” reușită în minutele 58 și 69.

450.000 de euro au intrat, grație victoriei, în conturile clubului

O victorie meritată a FCSB, care cu acest scor a urcat pe podiumului fazei principale a Ligii Europa. E adevărat, a trecut doar o etapă și greul abia începe, dar trebuie să ne învățăm să ne bucurăm de fiecare clipă bună din sportul românesc. Iar aceasta este una din acele clipe. Următorul meci al FCSB va avea loc joia viitoare, pe terenul grecilor lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic.

Prin acest rezultat, Gigi Becali și-a mai băgat în „pușculiță” 450.000 de euro, care se adaugă milioanelor câștigate deja prin accederea în această fază sau prin vânzarea a peste 40.000 de abonamente!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro