FCSB, meciuri „de foc” în Liga Europa: Manchester United și PAOK-ul lui Lucescu

După ce și-a asigurat, joi, prezența pe tabloul principal din Liga Europa, FCSB și-a aflat adversarele cu care își va măsura forțele, având în față opt meciuri dificile. Concret, echipa de lângă Capitală va înfrunta, printre altele, atât Manchester United, cât și PAOK-ul lui Răzvan Lucescu, în Grecia, potrivit tragerii la sorţi, care a avut loc, vineri, la Monaco.

FCSB are în față o serie de meciuri dificile (FOTO: Sportpictures)
FCSB are în față o serie de meciuri dificile (FOTO: Sportpictures)

Per total, FCSB va înfrunta Manchester United, Olympiakos Pireu, FC Midtjylland şi RFS Riga pe teren propriu, dar şi PAOK Salonic, Glasgow Rangers, FK Qarabağ şi TSG 1899 Hoffenheim în deplasare, urmând ca programul partidelor să fie anunțat, sâmbătă. 
În noul format din Liga Europa se trece de la clasicele grupe la un clasament general, cu toate cele 36 de participante. Primele opt clasate vor merge direct în optimile competiției, în timp ce formațiile clasate pe locurile nouă-24 vor juca un play-off de calificare, iar ocupantele pozițiilor 25-36 vor fi eliminate. 

Când se vor disputa cele opt etape

Meciurile din faza ligii vor avea loc pe 25/26 septembrie, 3 octombrie, 24 octombrie, 7 noiembrie, 28 noiembrie, 12 decembrie, 23 ianuarie şi 30 ianuarie. 
Practic, la tragerea la sorţi, echipele au fost împărţite în patru urne, în funcţie de coeficientul UEFA calculat pe baza rezultatelor în cupele europene în ultimele cinci sezoane. Fiecare formaţie va întâlni opt cluburi, câte două din fiecare urnă, cu un meci în deplasare şi un meci acasă pentru fiecare urnă. Echipele din aceeaşi ţară nu pot fi adversare în această fază a competiţiei.
Reamintim că FCSB și-a asigurat prezența pe tabloul principal din Liga Europa, după ce a învins, joi seara, pe teren propriu, cu1-0, formaţia austriacă LASK Linz, în play-off-ul competiției. Gruparea de lângă Capitală s-a bazat în misiunea sa pe golul înscris de către căpitanul Darius Olaru, reușit în prelungiri, în minutul 90+2. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net