FCSB s-a calificat în Liga Europa. Ce urmează pentru echipa de lângă Capitală

FCSB și-a asigurat prezența pe tabloul principal din Liga Europa, după ce a învins, joi seara, pe teren propriu, cu1-0, formaţia austriacă LASK Linz, în play-off-ul competiției. Gruparea de lângă Capitală s-a bazat în misiunea sa pe golul înscris de către Darius Olaru ('90+2). 

FCSB s-a calificat în play-off-ul din Liga Europa (FOTO: Sportpictures)
FCSB s-a calificat în play-off-ul din Liga Europa (FOTO: Sportpictures)

„Felicitări jucătorilor mei. În ultima vreme, am trecut prin momente grele, dar le-am spus că nu pot uita fotbalul pe care îl ştiu! Astăzi, reuşim să ne întoarcem în Liga Europa. E un lucru mare pentru club, sunt foarte bucuros pentru jucătorii mei şi pentru fani. Această victorie, de astăzi, ne va da un impuls să revenim în campionat. Este o calificare foarte mare pentru aceşti băieţi! Am trecut de momentele grele, a fost un meci dificil, dar golul căpitanului ne-a salvat. Nu e momentul să vorbim despre transferuri. Nu mergem în grupe doar ca să ne distrăm, vrem să câştigăm jocuri!”, a fost reacția tehnicianului lui FCSB, cipriotul Elias Charalambous.

„Nu prea e timp de petrecere”

La rândul său, unicul marcator al partidei a punctat: „A fost o partidă foarte dificilă. Ştiam că ne va aştepta acest lucru. Ne bucurăm că am marcat şi am reuşit să ne calificăm. Am muncit mult şi de asta am câştigat campionatul, pentru calificări de acest gen. Ne bucurăm că am ajuns aici! Acum nu prea e timp de petrecere. Peste trei zile, ne aşteaptă un meci dificil, în campionat, unde stăm ceva mai prost”.
FCSB îşi va afla adversarele pe tabloul principal al Ligii Europa, vineri, când este programată tragerea la sorţi a acestei faze, denumită faza ligii, care va avea loc la Monaco, începând cu ora 14.00. Meciurile din faza ligii vor avea loc pe 25/26 septembrie, 3 octombrie, 24 octombrie, 7 noiembrie, 28 noiembrie, 12 decembrie, 23 ianuarie şi 30 ianuarie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Novak Djokovic (EPA) jpg
influencer cehia jpg
barbosu voinea chiles  jpg
Neagu Twitter jpg
Mihai Covaliu (Sportpictures) jpg
Romanii de la Jocurile Olimpice si Paralimpice (Facebook) jpg
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Ciprian Tatarusanu (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net