Cristiano Ronaldo, planuri mari: vrea să ajungă la 1.000 de goluri marcate

Cristiano Ronaldo nu renunță la „bornele” din fotbal, portughezul țintind să atingă un număr rotund de goluri - nu mai puțin de 1.000, după ce, la cei 39 de ani ai săi, a înscris 899.

Cristiano Ronaldo, hotărât să stabilească un record (FOTO: EPA)
Cristiano Ronaldo, hotărât să stabilească un record (FOTO: EPA)

„Mai întâi vreau să ajung la 900 de goluri, apoi la 1.000. Dar cu o diferenţă: toate golurile mele sunt filmate, am dovezi”, a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu de pe canalul său de Youtube, făcând o paralelă cu recordurile deținute de Pelé, accentuând: „Îi respect pe toţi, dar eu am dovezi”. „Dacă vreţi mai multe goluri, le pot aduce şi pe cele pe care le-am marcat la antrenament, nicio problemă”, a mai spus, glumind, lusitanul. În ceea ce-l priveşte pe Pelé, sunt invocate mai multe cifre, de la cele 778 de goluri oficiale la cele aproape 1.300 revendicate.

Despre clipa retragerii: „E departe acel moment”

„Încă vreau să înscriu goluri. Fie că este împotriva Franţei sau împotriva Al-Ettifaq, nu contează pentru mine”, a mai spus Cristiano Ronaldo, adăugând: „După un meci pe care l-am câştigat, e întotdeauna mai bine. Dar dacă înscriu, voi fi un pic mai fericit. Iar după o înfrângere, am învăţat că viaţa merge mai departe”.
Estimat la o valoare de 15 milioane de euro de către Transfermarkt, portughezul și-a început aventura în Arabia Saudită la Al-Nassr, din ianuarie 2023, fără a reuși, deocamdată, vreun trofeu notabil cucerit în fotbalul saudit. Teoretic, înțelegerea sa cu formația saudită este prevăzută cel puțin până în 2025, răstimp în care venitul anual se ridică la aproximativ 200 de milioane de euro. „Nici o țară nu este perfectă, așa că pentru mine adaptarea a fost ușoară și chiar îmi place să fiu acolo. În opinia mea, liga este foarte, foarte bună. Când ai pasiune pentru ceea ce faci, nu poți fi îngrijorat de cum te simți”, a punctat Cristiano Ronaldo, despre alegerea sa privind fotbalul saudit. „Nu știu când voi încheia. Cu cât joci mai mult, înveți multe, multe lucruri. Un lucru pe care l-am învățat este să te bucuri de moment. Pentru că nu știi ce se va întâmpla, mâine. Știu că încă arăt bine. Ziua în care voi începe să simt că nu mai produc nimic, ascultați, îmi voi face bagajele și voi pleca. Dar este departe de acel moment”, a concluzionat ibericul. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net