Ianis Hagi, lămuriri despre tensiunile în care a fost târât. Ce spune jucătorul

Ultima actualizare:

După câteva zile de la declarațiile făcute de Gheorghe Hagi despre situația fiului său la Glasgow Rangers, dar și preluarea lor în presa internațională, Ianis Hagi a revenit cu lămuriri, prezentându-și punctul de vedere.

Ianis Hagi mai are doi ani de contract cu Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)
Ianis Hagi mai are doi ani de contract cu Glasgow Rangers (FOTO: Getty Images)

Concret, fotbalistul în vârstă de 25 de ani a punctat că nu a cerut niciodată să plece de la clubul scoțian și că își dorește să își continue misiunea la Glasgow Rangers, formație la care are contract încă aproximativ doi ani. 

„Sunt aici dornic și pregătit să ajut”

„Am aflat de rumoarea şi speculaţiile privind situaţia mea, rolul meu şi contractul cu clubul. Mi-a plăcut să joc la Rangers şi mi-au plăcut fanii de pe Ibrox, din primul moment în care am ajuns aici. Vreau să fie clar. Nu am cerut niciodată să plec de la acest club. Mereu voi fi disponibil şi mereu se poate găsi o soluţie în orice situaţie, dacă există voinţă din partea ambelor părţi, iar acest lucru a fost comunicat oficial, în urmă cu câteva săptămâni, de mine şi de echipa mea. Sunt aici dornic şi pregătit să ajut, să muncesc şi să lupt pentru club, pentru echipă şi pentru manager”, a fost mesajul transmis de către Ianis Hagi în social media.
Zilele trecute, Gheorghe Hagi a avut un discurs furibund despre modul în care fiul său este tratat la Glasgow Rangers, acolo unde Ianis Hagi evoluează din 2020, sezonul trecut fiind împrumutat, însă, în La Liga, la Deportivo Alavés. Pe fondul ideii că mijlocașul internațional ar fi fost trecut la echipa a doua a scoțienilor, au apărut și zvonurile unui eventual transfer, o variantă vehiculată fiind revenirea în Superliga României, după ce Rapid s-a arătat interesată de serviciile lui Ianis Hagi

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net