Reacții din presa internațională, după discursul furibund al lui Hagi

Gheorghe Hagi a comentat fără menajamente situația lui Ianis Hagi, așa cum o vede el, de la echipa de club, Glasgow Rangers, în contextul zvonurilor tot mai dese, care indică o plecare a internaționalului în vârstă de 25 de ani

Gheorghe Hagi, supărat pe situația prin care trece fiul său (FOTO: Sportpictures)
Gheorghe Hagi, supărat pe situația prin care trece fiul său (FOTO: Sportpictures)

Cel supranumit „Regele” în fotbalul românesc s-a desfășurat vreme de șapte minute, criticând faptul că Ianis Hagi a fost trimis la echipa a doua din Scoția, iar discursul său nu a rămas fără ecou în presa internațională, care s-a arătat uimită de supărările antrenorului de 59 de ani.  
„Hagi a sărit la gâtul lui Rangers pentru tratamentul «urât» la care a fost supus Ianis și a dezvăluit că singurul club din România pentru care fiul său va juca este cel pe care îl conduce și antrenează. Și a mai susținut că le-a spus celor de la Rangers să tacă, în timpul unor discuții aprinse legate de viitorul fiului său. Hagi Junior «a fost înghețat» pe Ibrox și i s-a spus că își poate căuta o nouă echipă. S-a zvonit o revenire în țara lui, la Rapid. Dar fostul superstar de la Real Madrid și Barcelona a dezmințit această variantă. Iar acum a lansat un atac furibund la adresa tratamentului pe care l-a primit fiul său pe Ibrox”, au notat cei de la  „Herald Scotland”.

Ce l-a supărat pe Gheorghe Hagi

La conferința de presă care a urmat remizei dintre UTA Arad și Farul Constanța, 1-1, Hagi Sr. a răbufnit, comentând: „Am dat răspunsul. Nu merge (n.r. la Rapid). Rămâne afară! El are contract cu Rangers. Ce se întâmplă cu el la Rangers e o poveste. O poveste urâtă din partea celor care au făcut-o! Nu am vrut să vorbesc, dar atât spun. Și le transmit și celor de la acolo, urâtă. Un jucător care a fost cel mai bun tânăr al lor s-a accidentat acolo, s-a dus să joace și s-a întors. Și se antrenează singur sau cu cine se antrenează. Dacă în Europa de Vest se întâmplă asta, ce pretenții să mai avem noi din România? Dacă acolo, la nivelul cel mai mare se întâmplă așa ceva, scuzați-mă. E singurul jucător care a fost la EURO. Nu credeam că se va ajunge la interese meschine. E grav că se întâmplă așa ceva. E WOW! A fost trimis la echipa a doua sau să se antreneze singur. E dureros. Un jucător care e iubit și valoros. Cu el au luat campionatul, fără el nu. E o întâmplare?!”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
gheorghe multescu dinamo jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net