Răsturnare de situație: Ianis Hagi, la un pas de Superliga României?

Ianis Hagi ar putea reveni în prima ligă din fotbalul românesc, fotbalistul în vârstă de 25 de ani stârnind interesul uneia dintre echipele din Superliga României, chiar pe finalul perioadei de mercato.

Ianis Hagi ar putea reveni în fotbalul românesc (FOTO: Sportpictures)
Ianis Hagi ar putea reveni în fotbalul românesc (FOTO: Sportpictures)

Cel puțin așa susține publicația „Footbal Insider”, care consemnează o rundă de negocieri avansate pentru serviciile jucătorului, acesta fiind dorit de Rapid. Un obstacol ar putea fi, însă, partea financiară - sursa menționată notează să numai salariul dorit de mijlocașul internațional s-ar ridica la 1,3 milioane de euro pe an, în vreme ce clubul giuleștean ar fi preferat un venit anual de aproximativ jumătate de milion de euro. 

„Nu e numai decizia mea de a nu conta pe Ianis Hagi”

De altfel, Ianis Hagi n-ar traversa o perioadă prea bună la Glasgow Rangers, acolo unde ar fi de perspectivă, mai curând, pentru echipa a doua a clubului scoțian, după un sezon în care nu a impresionat conducerea britanicilor. „Nu voi intra în detalii. Pot numai să spun că nu e decizia mea de a nu mai conta pe Ianis Hagi. Vă rog, nu vreau să vorbim decât despre jucătorii implicați acum la Rangers. Putem discuta despre transferuri doar în septembrie, când se închide mercato“, s-a rezumat să spună antrenorul scoțienilor, Philippe Clement, care a adăugat: „Nu știu nimic despre oferte. Eu nu știu ce oferte vin pentru jucători. Nu sunt interesat de acest aspect, ci sunt preocupat de echipă. Discut cu cei din conducere despre posibile achiziții, dar nu sunt doar eu implicat. Nu este niciun motiv ca eu să știu despre toate ofertele care apar pentru jucători sau ce sume sunt oferite. Nu eu decid partea financiară. Eu aflu doar când transferul este clar“.
Estimat la o valoare de două milioane de euro de către Transfermarkt, Ianis Hagi nu și-a găsit locul la Glasgow Rangers, clubul scoțian oferindu-l sub formă de împrumut în Spania, la Deportivo Alavés.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Bayern Munchen Dinamo Zagreb (EPA) jpg
Salvatore Schillaci (Getty Images) jpg
Andrei Ratiu (Sportpictures) jpg
Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Jocurile Olimpice (Getty Images) 2 jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
George Puscas (Sportpictures) jpg
Adrian Mutu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net