Necazurile se țin scai de Benzema. Francezul s-a accidentat

25 ianuarie 2022 13:44   Fotbal internațional
Ultima actualizare:

Component al echipei Real Madrid, Karim Benzema (34 de ani) a suferit o contractură la coapsa stângă şi va fi indisponibil aproximativ 10 zile. El a ratat un penalty în meciul pe care liderul din La Liga l-a încheiat la egalitate, 2-2, pe teren propriu, cu Elche.

Benzema a fost înlocuit în minutul 58 al acestei dispute. Ulterior, atacantul a fost supus unui control medical, iar acesta a relevat că acesta are o problemă de sănătate. Staff-ul medical al madrilenilor nu a anunţat cu exactitate perioada de indisponibilitate, dar a subliniat că atacantul va fi apt pentru meciul cu Athletic Bilbao, din 3 februarie, din Cupa Spaniei.

Ieri, presa spaniolă citată de lequipe.fr a precizat că locuinţa lui Karim Benzema ar fi fost spartă de hoţi, duminică, 23 ianuarie, în timp ce atacantul evolua în meciul cu Elche. N-a fost precizată valoarea prejudiciului, ci doar faptul că în locuinţa pe care internaționalul francez o deține într-un cartier de lux al Madridului nu se afla nimeni în momentul jafului. S-a amintit, totodată, că imobilul lui Benzema a mai fost spart de hoţi în februarie 2019, în timp ce acesta evolua într-un El Clasico. Atunci, jucătorului i s-ar fi furat mai multe ceasuri şi bijuterii.

Mai multe