Casa lui Karim Benzema ar fi fost spartă din nou de hoţi

Ultima actualizare:

Potrivit presei spaniole citată de lequipe.fr, locuinţa lui Karim Benzema (34 de ani) ar fi fost spartă de hoţi, duminică, 23 ianuarie, în timp ce atacantul evolua în meciul pe care echipa lui, Real Madrid, l-a terminat la egalitate (2-2), pe teren propriu, cu Elche, în La Liga. În ultimii ani, tot mai mulți fotbaliști cunoscuți au fost victimele unor jafuri.

Benzema a ratat și un penalty în meciul Real Madrid - Elche 2-2 (Foto: EPA-EFE)
Benzema a ratat și un penalty în meciul Real Madrid - Elche 2-2 (Foto: EPA-EFE)

N-a fost precizată valoarea prejudiciului, ci doar faptul că în locuinţa pe care internaționalul francez o deține într-un cartier de lux al Madridului nu se afla nimeni în momentul jafului. S-a amintit, totodată, că imobilul lui Benzema a mai fost spart de hoţi în februarie 2019, în timp ce acesta evolua într-un El Clasico. Atunci, jucătorului i s-ar fi furat mai multe ceasuri şi bijuterii. În meciul de duminică, Benzema a ratat un penalty în prima repriză şi a părăsit terenul accidentat, în minutul 58.

În ultimii ani, tot mai mulți fotbaliști cunoscuți au avut ghinionul de a-și vedea locuințele călcate de hoți. Ultimul caz s-a produs miercuri, 19 ianuarie, când casa lui Victor Lindelof a fost spartă. În acel moment, apărătorul suedez juca pentru Manchester United cu Brentford, însă soția și cei doi copii au fost nevoiți să se baricadeze într-o cameră... Jefuit a fost și Joao Cancelo, în decembrie trecut. Atunci jucătorului lui Manchester Ciry a rămas fără bijuterii în valoare de 250.000 de euro.

În octombrie trecut, pe când era convocat la reprezentativa Gabonului, Mario Lemina a fost anunțat că i-a fost spartă locuința din Nisa. Parchetul din localitatea franceză a anunțat că au fost reținuți cinci bărbați, patru dintre aceștia fiind trimiși în judecată.

În februarie 2021, revenit acasă după meciul pe care echipa sa, Paris Saint-Germain, l-a disputat în deplasare cu Lorient (2-3), Mauro Icardi a avut neplăcuta surpriză de a-și găsi locuința spartă de hoţi. Aceștia i-au furat bunuri în valoare de aproximativ 400.000 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net