Neymar, înapoi pe teren, după un an de absență. Prima reacție a brazilianului

22 octombrie 2024 15:42   Fotbal internațional

Scenariile optimiste s-au adeverit și, întocmai cum susțineau zvonurile recente, Neymar a revenit pe teren, luni, la Al-Hilal - după mai bine de un an de absenţă pricinuită de o accidentare gravă la genunchiul stâng, brazilianul a reușit să se întoarcă în joc. Al-Hilal a înfruntat în deplasare pe Al-Ain, din Emiratele Arabe Unite, învingând cu 5-4.

„Mă simt bine, dar este atât de greu! Am încă o echipă bună, sunt atât de fericit. M-am întors!”, a declarat Neymar, vizibil epuizat, dar fericit. Brazilianul a intrat în joc spre finele meciului, fiind introdus în minutul 77. Sud-americanul a avut chiar și o ocazie de gol, însă portarul advers i-a respins şutul. „Mă bucur să simt din nou acest sentiment. Emoțiile din stomac sunt întotdeauna minunate. Multe bucurie, astăzi, pentru că m-am întors. Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne protejeze”, a mai transmis Neymar pe Instagram.

În Top3 cel mai bine plătiți fotbaliști din lume

Per total, accidentarea suferită la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng pare lăsată în urmă - după 369 de zile de absenţă, de pe 18 octombrie 2023, brazilianul în vârstă de 32 de ani va încerca să revină la cel mai înalt nivel şi poate chiar să forţeze convocarea la echipa naţională. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie. Neymar, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar șase meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal, înscriind o dată și oferind trei pase decisive. Chiar și așa, Neymar face parte din topul celor mai bine plătiți jucători de pe Planetă, acolo unde ocupă un loc de podium, trei, câștigând nu mai puțin de 101 milioane de euro. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe