Vești bune pentru Neymar: gata să revină pe teren, după un an de absență

15 octombrie 2024 7:12   Fotbal internațional

Neymar este gata să revină pe terenul de fotbal, la aproape un an, după ce o accidentare i-a dat mari bătăi de cap. Angrenat în fotbalul saudit și legitimat la Al-Hilal, jucătorul în vârstă de 32 de ani a suferit o accidentare gravă la genunchiul stâng, însă acum are șanse să evolueze, lunea viitoare, în Liga Campionilor Asiei.

După ce s-a accidentat la ligamentul încrucişat şi menisc, pe 17 octombrie 2023, în timpul unui meci dintre Brazilia şi Uruguay, sud-americanul întrezărește luminița de la capătul tunelului. Între timp, un an mai târziu, jucătorul lui Al-Hilal pare aproape să lase în urmă perioada tumultoasă și, potrivit ESPN Brazilia, Neymar e gata să se întoarcă în joc. Revenirea sa ar putea avea loc în următoarele zile, posibil lunea viitoare, în timpul meciului din Liga Campionilor Asiei cu Al-Ain, contând în competiția din Emiratele Arabe Unite.

Cine va lua decizia finală a revenirii lui Neymar

Ipoteza este susținută și de faptul că, în acest weekend, internaţionalul brazilian, care numără 128 de selecţii și 79 de goluri, a postat pe Instagram o fotografie purtând o jachetă din denim, pe care scria „M-am întors”.

Decizia finală a revenirii va fi luată de antrenorul lui Al-Hilal, Jorge Jesus, dar şi de Rodrigo Lasmar, şeful staff-ului medical al Seleçao - medicul echipei braziliene este aşteptat în Arabia Saudită, în următoarele zile, pentru a evalua condiţia fizică a jucătorului de 32 de ani. Dacă revenirea sa este pozitivă, Seleçao ar putea conta pe el pentru meciurile cu Venezuela şi Uruguay din noiembrie. Neymar, care a ajuns la Al Hilal de la Paris Saint-Germain în vara lui 2023 pentru 90 de milioane de euro, a jucat doar cinci meciuri de la sosirea sa la Al-Hilal, încriind o dată și oferind trei pase decisive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe