Imaginea zilei! Gestul superb făcut de fiul lui Djokovic în fața lui Alcaraz, după ce spaniolul l-a învins pe sărb la Wimbledon

18 iulie 2023 19:19   Sport

Carlos Alcaraz a produs, fără doar și poate, surpriza la Wimbledon. Ibericul l-a învins, duminică, pe sârbul Novak Djoković. La scurt timp după ce finala s-a încheiat, moment în care Carlos Alcaraz a fost încoronat noul „rege” de la All England Club, campionul iberic s-a întâlnit cu fiul și cu soția sârbului. Ce gest a făcut Stefan, în vârstă de doar 9 anișori, în momentul în care l-a întâlnit pe liderul mondial.

Novak Djokovic (Serbia, 36 de ani) a suferit o înfrângere dureroasă, duminică, în finala de la Wimbledon, contra lui Carlos Alcaraz (Spania, 20 de ani). După ce finala s-a încheiat, iar ibericul a fost încoronat noul „rege” de la All England Club, acesta s-a întâlnit, la scurt timp, cu fiul și cu soția lui Novak Djokovic. În ciuda faptului că tatăl său fusese învins și a început să plângă în momentul în care și-a văzut fiul în tribune, micuțul, în vârstă de doar nouă ani, pe nume Stefan, a făcut un gest remarcabil în fața campionului.

Gestul remarcabil făcut de fiul lui Djokovic

Astfel, ajuns în fața celui care i-a luat titlul tatălui său, Stefan (9 ani) a plecat capul în momentul în care i-a strâns mâna lui Carlos Alcaraz. Și nu doar băiatul a fost cel care a arătat respect față de jucător, ci și soția lui Novak Djokovic, Jelena, l-a felicitat. Aceasta a fost zâmbitoare și a afișat o expresie călduroasă, în momentul în care a fost față în față cu liderul mondial.

Când a fost învins, Novak Djokovic l-a felicitat și el pe Carlos Alcaraz: „Nu e un moment nemaipomenit pentru mine, dar pentru Carlos este. Trebuie să încep cu laduele pentru el. Ai jucat foarte bine la final, ai fost inspirat la serviciu. Felicitări, Carlos. Credeam că o să am probleme cu tine doar pe zgură, dar iată că îmi faci probleme mari și pe iarbă. Felicitări pentru cum te-ai adaptat la suprafață. E nemaipomenit ce ai făcut la Quens. Felicitări echipei tale!”, potrivit Eurosport.ro.

Mai multe