Cine este milionarul prins că își spiona fosta iubită! Ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat

11 decembrie 2023 14:15   Vedete
Ultima actualizare:

Un milionar a fost prins că își spiona fosta iubită! Un fost jucător de tenis a fost criticat în presa din străinătate, după ce s-a aflat că și-a hărțuit iubita. Este vorba despre milionarul Nalbandian. Acesta ar fi instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei. 

Nalbandian, acuzat că o spiona pe Araceli Torrado

Cu 11 titluri ATP în palmares, Nalbandian a fost unul dintre cei mai buni jucători din circuit în perioada 2003-2010. Acesta s-a retras în 2013, iar acum argentinianul se confruntă cu probleme mari. Modelul Araceli Torrado (29 de ani) susține că fostul sportiv a instalat o cameră de supraveghere în aparatul de aer condiționat din casa ei, scrie digisport.ro

Tânăra a postat pe rețelele sociale un clip video, în care fratele său scotea din gura de ventilație dispozitivul cu care Nalbandian o spiona. Fostul jucător de tenis a recunoscut ce a făcut, într-un mesaj audio pe care i l-a trimis femeii care i-a fost iubită timp de aproximativ un an, până în vara lui 2023.

Ce i-a transmis David Nalbandian

„Vrei să fiu sincer? Am pus-o în acea zi. Nu am putut să văd nimic din cauza internetului, care nu mergea. Așa că nu am văzut nimic”, a spus David Nalbandian. Torrado a replicat imediat: „În ce scop ai făcut-o? Ești un degenerat care vrea să mă vadă goală când dorm sau ești curios să mă vezi cu altcineva? Spune-mi”.

Conform sursei menționate anterior, Araceli Torrado a depus plângere împotriva fostului său partener, însă instanța a respins-o. A făcut apel, iar acum Nalbandian urmează să fie anchetat. Acesta a transmis că fosta sa iubita nu vrea decât faimă și bani. 

Cine este Nalbandian

Nalbandian este unicul jucător care i-a învins în cadrul aceluiași turneu pe Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic. El s-a retras din circuit în prima parte a anilor 2000. Argentinianul a ales să-și agațe racheta în cui din cauza numeroaselor accidentări de care a avut parte la vremea respectivă.

Mai multe