Fost spion: Lumea trebuie să se pregătească pentru acest scenariu. Înlocuitorul este „terifiant”

Un fost spion lansează un scenariu și avertizează Occidentul că în curând vor interveni schimbări majore. Era lui Vladimir Putin se apropie de sfârșit. Fostul spion MI6 Cristopher Steele a susținut la un post american de televiziune că există un plan de asasinare a lui Vladimir Putin, va fi „o mișcare violentă” și „vărsare de sânge”.

Spion rus Rusia FOTO Shutterstock jpg

După revolta lui Evgheni Prigojin, experții au avertizat că „păianjenii otrăvitori” ai Kremlinului caută sânge.

„O mișcare violentă”

Prezentând posibile scenarii, fostul spion MI6 Cristopher Steele a sugerat că tiranul ar putea fi asasinat de rebeli interni sau în urma unui complot din afara Rusiei. El a spus pentru Sky News că acesta ar fi cel mai rău scenariu pentru Occident, deoarece acest lucru s-ar întâmpla probabil cu „vărsare de sânge”.

El a explicat că cel mai probabil final pentru Putin va fi o mișcare violentă în urma căreia va fi ucis sau răsturnat de la putere. „Va fi o mișcare violentă, dacă este necesar, pentru a-l ucide sau a-l răsturna pe Putin în favoarea unui alt securocrat sau oligarh al regimului”, a spus Steele, a adăugat Steele, potrivit The Sun.

Cine îl va înlocui pe Putin

Fostul spion a dezvăluit că directorul FSB, Alexander Bortnikov, ar putea fi unul dintre cei care vor lua puterea de la Putin, mai adaugă Steele. El a spus că „steaua în devenire” Aleksey Dyumin, guvernatorul regiunii Tula, este un alt potențial succesor, alături de oligarhul Igor Sechin și fostul premier rus Viktor Zubkov.

Bortnikov este actualul director al FSB al Rusiei, fiind unul dintre cei mai puternici oameni din Rusia și un membru influent al cercului interior al lui Putin. La fel ca Putin, el este un fost ofițer al KGB.

De când a intrat în acest rol important în 2008, se spune că terifiantul maestru de spioni a transformat FSB-ul în „sabia pedepsitoare” a regimului lui Putin. Organizația este atât creierul, cât și inima guvernului lui Putin și se comportă ca un „stat în stat”, potrivit Centrului de Dosare.

Cred că există o adevărată neliniște în rândul oamenilor cheie din conducere acum.

Nu doar în forțele armate în care generalii l-au criticat deschis pe Putin și Kremlinul pentru sprijinul acordat războiului – ceea ce este nemaiauzit – ci, mai general, ideea traiectoriei Rusiei acum: condusă de un președinte care a fost inculpat pentru crime de război, care conduce economia rusă pe o anumită cale”, a mai spus Steel.

Steven L. Hall, fost agent de informații CIA, a declarat că elita militară rusă reprezintă o „adevărată amenințare” pentru Putin.

„Oameni precum Patrushev și Bortnikov nu numai că posedă putere, dar știu să o folosească și sunt înclinați să o facă”, a spus el pentru The Washington Post anul trecut.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net