Circ umanitar! Mihai Bendeac, în fustiță pe bloc, în seara de Crăciun!

26 decembrie 2021 10:10   Vedete

Ce nu face omul pentru o cauză umanitară? Și dacă te mai cheamă și Mihai Bendeac, show-ul este asigurat! În noaptea  sfântă de Crăciun, actorul de la iUmor s-a cățărat pe bloc, la bustul gol, cu o perucă neagră, strălucitoare pe cap și s-a îmbrăcat doar cu o fustiță de balerină!

A fost show de show cu Mihai Bendeac în noaptea de Crăciun! Actorul a șocat pur și simplu Internetul cu ultima sa ispravă, manifest într-o cauză umanitară!

„M-am îmbrăcat în această fustă penibilă!”

Mihai Bendeac a mai făcut videoclip de senzație, care-i va mări numărul urmăritorilor pe rețele de socializare! Actorul s-a filmat în ipostaze demne de circ: s-a urcat pe bloc, la bustul gol, îmbrăcat doar cu o fustiță de balerină și cu un ursuleț în brațe! Multă lume a crezut, inițial, că frigul i-a luat mințile juratului de la iUmor!

Actorul a motivat însă, dârdâind de frig din toate încheieturile, că făcut acest videoclip pentru o cauză umanitară. Mai exact, pentru o fundație care ajută tinerii să aibă acces la Educație, Sănătate și Dezvoltare Emoțională echilibrată.

Fraților, sunt pe bloc, mi-e frig de înnebunesc, în ultima lună am făcut eforturi disperate să slăbesc, pentru că începusem să mă îngraș, am dat jos câteva kilograme. M-am îmbrăcat în această fustă penibilă, m-am pus în această condiție semi-penibilă acum, cu ocazia Crăciunului... Ideea este în felul următor. Dacă eu m-am pus în această condiție de a mă îmbrăca în tutu, cu un ursuleț în mână și cu o perucă pe cap, puteți face și voi un efort de a da un follow paginii de Instagram Fundația Metropolis”, a fost mesajul artistului, la bustul gol, în seara sfântă de Crăciun, pe Instagram.

Actorul și-a dorit să filmeze acest videoclip cu mai mult timp în urmă și iată că s-a ținut de promisiune chiar noaptea de Crăciun, în ciuda frigului de afară.

Mihai Bendeac a motivat că a realizat filmulețul șocant pentru că își dorește foarte tare să slăbească, dar și pentru a promova într-un mod cât se poate de orginal informația în mediul on-line.

Mai multe