Actorul Geoffrey Rowe, cunoscut pentru personajul Jethro, a murit de Covid!

15 decembrie 2021 15:17   Vedete internaționale

Comediantul britanic Jethro, pe numele său real Geoffrey Rowe, a murit după ce s-a luptat cu Covid, la vârsta de 73 de ani. Vestea tristă a fost confirmată miercuri, 15 decembrie. 

Comediantul Geoffrey Rowe a murit marți, 14 decembrie, din cauza virusului. Îndrăgitul comic, care a fost complet vaccinat, a contractat virusul cu doar 10 zile în urmă și a fost spitalizat timp de șapte zile înainte de a se stinge din viață.

Managerul său, John Miles, a spus că Rowe a avut un limfomul Hodgkin în urmă cu doi ani, dar era în remisie și, de altfel, era sănătos când a luat virusul, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

 «Au făcut tot ce au putut face – a fost atât de agresiv și de rapid», a declarat John Miles.

Aducându-i un omagiu prietenului său de peste 40 de ani, Miles a spus că Jethro a adus multă bucurie în viața a milioane de oameni: «Era un tip drăguț, un tip foarte amabil și foarte amuzant. A adus multă bucurie multor oameni».

Geoffrey Rowe - scurtă biografie

Comediantul Geoffrey Rowe  s-a născut în St Buryan în vestul Cornwall și a fost unul dintre cei mai faimoși actori care au venit din această regiune.

Geoffrey Rowe a cunoscut celebritatea în 1980 și a devenit celebru datorită  stilului său unic, dar și pentru comedia de observație. El a scris și interpretat inclusiv piese despre viața în Cornwall. Geoffrey Rowe a fost, de asemenea, un invitat constant în emisiunile TV găzduite de Des O'Connor.

Și-a construit baza de fani în principal din emisiuni live și vânzări de VHS și DVD-uri. El a vândut peste 4 milioane de DVD-uri de-a lungul carierei sale, datorită fanilor săi fideli.

În 2020, Geoffrey Rowe și-a anunțat retragerea din lumina reflectoarelor: «Mulțumesc foarte mult tuturor celor care au venit să mă vadă în ultimii 50 de ani, sunt sigur că mi-a plăcut compania dumneavoastră mai mult decât v-ați bucurat de a mea».

Mai multe