Actorul Michael K. Williams din „Cartelul crimelor” a fost găsit mort în apartamentul său, la 54 de ani!

7 septembrie 2021 8:27   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Doliu în lumea filmului! Actorul Michael K. Williams, protagonistul serialului de succes „The Wire” („Cartelul crimelor”) produs de HBO, a fost găsit mort, luni, în apartamentul său din Brooklyn. Actorul, nominalizat la premiile Emmy, avea 54 de ani.

Poliția s-a deplasat la domiciliul lui după ce a primit un apel de urgență la ora locală 14:00 din partea unei rude. Un reprezentant al familiei a confirmat decesul. Familia lui Michael K. Williams a cerut presei să-i respecte inimitatea. Poliția a anunțat că a deschis o anchetă, iar medicul legist va stabili cauza morții.

În apartament ar fi fost găsite accesorii pentru  consumul de droguri, iar suspiciunile - neconfirmate încă oficial - sunt că a murit din cauza unei supradoze, scrie Digi24. De-a lungul anilor, actorul nu a ascuns că a dus o luptă cu dependența de droguri.

Michael Williams a jucat rolul lui Omar Little în serialul de succes „The Wire”. De asemenea, a dat viață personajului Chalky White din „Imperiul din Atlantic City” („Boardwalk Empire”), iar anul acesta a fost nominalizat la Emmy 2021 pentru rolul lui Montrose Freeman din „Lovecraft Country”. Toate sunt seriale produse de HBO. 

Mai multe