Actrița Laurel Griggs a murit la 13 ani! A avut peste 1.000 de apariții pe Broadway!

12 noiembrie 2019 8:20   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Actrița americană Laurel Griggs a murit la vârsta de 13 ani, în urma unor complicații provocate de astmul de care suferea. Adolescenta a avut peste 1.000 de apariții pe broadway și a participat de două ori la celebra emisiune de comedie „Saturday Night Live”, difuzată pe NBC.

Laurel Griggs a murit pe 5 noiembrie, însă familia ei a făcut public anunțul decesului abia marți (11 noiembrie), pe Facebook. actrița se lupta cu astmul de doi ani și a suferit un atac major marți, 5 noiembrie. La două ore după apariția complicațiilor, Laurel a murit. Micuța și-a făcut debutul pe Broadway în 2013, la doar 6 ani, în rolul lui Polly din spectacolul „Pisica pe acoperișul fierbinte”; de Tennessee Williams. Laurel Griggs a devenit cunoscută cu rolul din spectacolul premiat cu Tony "Once", în care a jucat alături de Scarlett Johansson. Griggs a jucat 17 luni acest rol, în perioada 2013 - 2015, potrivit Digi24.

La înmormântarea lui Laurel Griggs au participat peste 1.000 de persoane

Actrița a avut peste o mie de apariții, în reprezentații ale unor spectacole precum "Visul unei nopți de vară" și "How to Succeed in Business Without Really Trying." Adolescenta  a apărut și în două ediții ale emisiunii TV "Saturday Night Live", dar și în producția Amazon "Cafe Society", de Woody Allen, alături de Steve Carell. De asemenea, a apărut în reclame și și-a împrumutat vocea unui personaj din serialul de animație "Bubble Guppies".

Peste 1000 de persoane au participat la înmormântarea actriței, potrivit tatălui săul. Ceremoniile funerare au avut loc pe 8 noiembrie.

„Nu s-a complăcut niciodată, întotdeauna repeta mișcări și replici”, a declarat tatăl fetiței, Andrew Griggs, pentru CNN.

Mai multe