„Am avut o viață grozavă”. Actorul care mai are 2-3 ani de trăit s-a căsătorit cu iubita cu 40 de ani mai tânără

20 iulie 2023 9:39   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Dolph Lundgren, actorul din „Rocky IV” trăiește viața la maximum. Recent, medicul care îl monitorizează de când a fost diagnosticat cu cancer, i-a transmis că mai are 2-3 ani de trăit. Actorul crede însă că „mai puțin”. S-a decis să se bucure din plin de viață, iar zilele acestea s-a căsătorit în Mikonos. Proaspăta soție este cu 40 de ani mai tânără.

„Ziua cea mare”

Actorul din „Rocky IV”, în vârstă de 65 de ani, s-a căsătorit cu frumoasa și mult mai tânăra lui iubita, care recent a împlinit vârsta de 26 de ani. Cei doi și-au oficializat relația în timpul vacanței din Mykonos.

Pe 13 iulie a a vaut loc o ceremonie romantică pe insula exotică Mykonos din Grecia. 

Înainte să confirme că s-au căsătorit, Dolph a postat pe Instagram o imagine de cuplu și o descriere care a lăsat să se înțeleagă că ceva important urma: "Mâine e ziua cea mare. Mykonos", a scris el.

Mai mult, cei de la People, dezvăluie că Ida, una dintre fiicele actorului, a postat pe Instagram o imagine cu tatăl ei și cu Emma, îmbrăcați în alb, în dreptul căreia a pus un emoticon cu o inimioară și o capelă de nunți. Mai mult, cei doi aveau inele pe degete.

Cin este proaspăta soție a lui Dolph Lundgren

Dolph Lundgren și Emma Krokdal s-au cunoscut la o petrecere în West Hollywood și s-au împrietenit rapid.

Cei doi spun că nu s-au grăbit deloc cu deciziile și că au lăsat lucrurile să vină de la sine.

Emma Krokdal, nu numai că este și foarte tânără, avea 22 de ani când s-a cunoscut cu celebrul actor, dar are și un corp perfect. Ea este antrenoare de fitness.

Impresionat de frumusețea ei și încântat de tinerețea Emmei, actorul a cerut-o în căsătorie în iunie 2020, iar cei doi și-au anunțat logodna pe rețelele siciale.

Este a doua oară când Dolph se căsătorești, acesta trecând deja printr-o căsnicie cu Anette Qviberg în perioada 1994-2011.

„Cred că mai puțin”

Dolph Lundgren se luptă cu cancerul de opt ani, o bătălie pe care a ținut-o departe de ochii marelui public. Prima dată a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în 2015.

Este pentru prima dată când vorbesc despre asta. Dacă pot salva viața unei persoane care este în situația mea, atunci merită", și-a început starul de 65 de ani mărturisirea.

În 2015, medicii din Los Angeles au găsit o tumoră într-unul din rinichi. A fost tratat, a făcut controale periodice și timp de cinci ani a fost bine. Până în 2020, când, într-o vizită în Suedia natală, a descoperit alte tumori.

„În 2020 eram înapoi în Suedia și aveam un reflux acid, așa că am făcut un RMN și mi-au descoperit alte câteva tumori în acea zonă", a spus Dolph. A fost operat și i-au fost îndepărtate șase tumori.

„Aveam un film în care urma să joc și pe care îl regizam. Doctorul m-a sunat când eram în Alabama, gata să încep filmările: „Ți-au mai găsit o tumoră în ficat”.

În acel moment am realizat că e ceva serios. Mi-au făcut ecografie pentru a mă pregăti de operație, dar chirurgul m-a sunat și mi-a spus: „A crescut. E prea mare. Nu o putem scoate. E cât o lămâie mică”, a continuat actorul mărturisirea.

A început să facă un tratament care a generat efecte secundare precum diaree sau slăbire bruscă în greutate, cu care s-a luptat mult. A avut parte de susținerea mai tinerei sale logodnice, Emma Krokdal.

După șase luni în care medicul nu a mai luat legătura cu el și i-a spus că ar trebui să ia o pauză de la muncă și să petreacă mai mult timp cu cei dragi, Lundgren l-a întrebat cât crede că mai are de trăit.

Mi-a spus doi sau trei ani, dar mi-am dat seama din vocea lui că, probabil, credea mai puțin de atât. Am crezut că asta mi-a fost. Mă uitam în urmă și mă gândeam că am avut o viață grozavă, că am trăit cât în cinci vieți. Nu m-am amărât din cauza asta, m-am întristat doar pentru copiii mei, pentru logodnică și pentru ceilalți oameni din preajma mea, pentru că sunt un bărbat relativ tânăr și activ".

Mai multe