Ce actriță celebră a venit fără chiloți, la Festivalul de Film de la Cannes! A atras toate privirile

16 mai 2024 14:03   Vedete internaționale

Victoria Silvstedt (49 de ani) a făcut senzație pe covorul roșu, în a doua zi a Festivalului de la Cannes. Actrița de origine suedeză, care se laudă cu o avere de 15 milioane de dolari, a apărut la Le Palais de Festivals îmbrăcată într-o rochie de culoare mov, cu un decolteu generos și o crăpătură extrem de înaltă în zona picioarelor.

Mai mult, vedeta a părut că nu a purtat lenjerie intimă la această ținută provocatoare, semnată de Ziad Nakad. Cel mai probabil, starul a avut „protecție pentru zona intimă” – care e o bucată de material ce se lipește în zona genitală, pentru astfel de apariții pe covorul roșu.

Fostul „iepuraș”  Playboy și-a coafat părul blond în bucle lejere, iar drept accesorii a ales un lanț argintiu tip choker, cu diamante.

Victoria Silvstedt a fost Miss Suedia 

Victoria Silvstedt s-a născut în Skellefteå și are o soră mai mare, Veronica și un frate mai mic. În copilărie, a fost pasionată de călărie și a vrut să devină medic veterinar, însă viața a avut alte planuri pentru ea. După ce a devenit Miss Suedia în 1993, ea a semnat cu o agenție de modelling de la Paris și a lucrat cu diverse case de modă prestigioase, printre care Giorgio Armani, Chanel și Christian Dior. Victoria a avut succes pe plan internațional și a apărut în diverse reviste celebre, precum Glamour, FHM, Vanity Fair, GQ și Maxim. 

În 1996, a fost remarcată de Hugh Hefner, care a invitat-o la Los Angeles ca să pozeze pentru celebra revistă Playboy. A fost Miss December și a fost aleasă pentru a fi Playmate al anului, în 1997.

Nu e doar model, ci și actriță și cântăreață. În 1999, Victoria Silvstedt a lansat un album intitulat Girl on the Run, care s-a bucurat de un real succes în Suedia. A lucrat, de asemenea, ca actriță. Ea a apărut în serialul Melrose Place, dar și într-o serie de filme, precum BASEketball (1998), The Independent (1998), Out Cold (2001) și Boat Trip (2002).

Mai multe