Ce mesaj i-a dat Andrew Tate uneia dintre cele mai frumoase sportive din lume. „Dragă,...”

2 iulie 2023 9:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Este milionară, celebră, extrem de populară pe rețelele sociale și una dintre cele mai frumoase sprtive din lume. Recent, invitată la un podcast, Olivia Dunne a dezvăluit că a primit în privat un mesaj de la Andrew Tate. „N-are cum să se întâmple așa ceva”, a fost reacția frumoasei sprtive.

Mesajul privat

Olivia Dunne în vârstă de 20 de ani a fost invitată recent la podcastul Full Send. Aici ea a vorbit pentru prima oară despre un mesaj pe care l-a primit de la Andrew Tate (36 de ani), la care nu se aștepta niciodată și care a lăsat-o fără cuvinte.

Anul trecut, americanca urmărită de peste 4 milioane de oameni pe Instagram a primit pe rețeaua socială TikTok un mesaj cât se poate de direct de la sportivul controversat.

„Am văzut mesajul lui Andrew Tate și am zis că efectiv n-are cum să se întâmple așa ceva acum. Mă întrebam ce caută el să-mi dea mesaje private mie. Dar știam exact ce face.

Mi-a scris 'Vino în Europa, dragă', alături de un trandafir. Era perioada în care devenise extrem de popular”, a relatat Dunne, în podcastul Full Send.

Cine este Olivia Dunne

Olivia Dunne este extrem de populară pe rețelele sociale. Ea este o gimnasta artistică americană care a devenit milionară înainte de a împlini vârsta majoratului. Ea este și deosebit de frumoasă. Fostă membră a echipei naționale a SUA și actuală membră a echipei feminine de gimnastică LSU Tigers, ea este cea mai apreciată atletă de colegiu feminin din 2022.

Grație activității din mediul online, Olivia Dunne a devenit milionară înainte să împlinească 18 ani, iar în acest moment are o avere de peste 3 milioane de dolari.

„Cred că în primul rând și cel mai important lucru este să-ți găsești un agent foarte bun. Acesta este primul lucru pe care l-am făcut eu. Și apoi, să ai răbdare. Să nu te grăbești în nimic din ceea ce faci. Nu fi într-o continuă alertă după bani mulți! Ai răbdare, pentru că toate vor veni", a declarat Olivia Dunne, citată de Marca.

„Am familia mea, antrenorii mei, echipa mea, oameni de încredere. Asigură-te că oamenii din jurul tău nu te vor folosi pentru bani", a mai spus Olivia Dunne.

„În special pe sportivii care sunt la facultate i-aș sfătui să-și cheltuie banii ca niște studenți normali și, dacă au posibilitatea, să-și pună deoparte sau să investească", a fost sfatul frumoasei sportive.

Mai multe