Andrew Tate se laudă cu 10 Bugatti noi. Despre ce achiziții este vorba și cât au costat

Andrew Tate, care nu are voie să părăsească vila de lux din Voluntari, fiind în arest la domiciliu, s-a lăudat pe pagina sa de Twitter cu noile sale achiziții. Este vorba despre mai multe trotinete electrice marca Bugatti, în valoare de 11.300 de euro. Ne amintim că în ianuarie, poliția a confiscat, de la frații Tate, bolizii de lux pe care îi dețineau. 

Andrew Tate s-a lăudat cu noile sale achiziții Foto: Profimedia
Andrew Tate s-a lăudat cu noile sale achiziții Foto: Profimedia

Andrew Tate s-a filmat în timp ce îşi prezenta noua colecţie de trotinete, în curtea casei sale din Pipera, unde se află în arestul la domiciliu: ,,Mi-au percheziţionat casa şi mi-au luat toate maşinile, aşa că mi-am cumpărat 10 Bugatti noi", a spus Tate, potrivit Observatornews.ro. În filmare, Andrew Tate se laudă urmăritorilor săi şi le arată cum se plimbă pe una dintre trotinete, îmbrăcat doar într-o pereche de pantaloni scurți albaștri.

Mașinile milionarilor au fost confiscate

Parcarea de lux din curtea fraţilor Tate a fost curăţată, în ianuarie, de anchetatori. Maşini de milioane de euro au fost ridicate şi depozitate la marginea Capitalei, după ce proprietatea de zeci de milioane de euro a britanicilor a fost plină de poliţişti şi jandarmi.

Colecţia include modele impresionante: un Rolls Royce de 320.000 de euro, un Lamborghini Huracan de 200.000 de euro, două Ferrari de aproape 600.000 de euro şi chiar un Aston Martin Vanquish în valoare de peste 400.000 de euro. Maşinile au ajuns într-un depozit de la marginea Capitalei. Toate au numere de înmatriculare personalizate care încep cu T8.

Frații Tate, în arest la domiciliu

Tribunalul București a decis, pe 31 martie, prelungirea arestului la domiciliu cu încă 30 de zile pentru Andrew și Tristan Tate, cât și pentru cele două femei care i-au ajutat.

De ce au fost reținuți frații Tate 

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie 2022. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă. Cei doi frați au fost plasați în arest la domiciliu în 31 martie 2023.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net