Frații Tate, eliberați din închisoare și plasați în arest la domiciliu. Ce au declarat milionarii

Celebrii frați Tate au fost eliberați aseară, 31 martie. Decizia definitivă a fost luată de Curtea de Apel București, care a admis contestațiile lor la detenția preventivă de 30 de zile efectuată în Arestul Central al Poliției Capitalei, măsură instituită pe 22 martie. Ei au petrecut ultimele 3 luni în arest pentru acuzații de trafic de persoane.

Frații Tate au fost plasați în arest la domiciliu Foto: Inquam
Frații Tate au fost plasați în arest la domiciliu Foto: Inquam

Ce spune Tribunalul 

„În baza art. 204 Cod procedură penală rap. la art. 425 ind. 1 alin. 7 pet. 1 lit. b Cod procedură penală respinge, ca nefondată, contestația formulată de inculpatul Tate Emory Andrew împotriva încheierii din data de 14.03.2023 pronunțată de judecatorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București, Secția I Penală, în dosarul nr. 7379/3/2023”, scrie în decizia de miercuri a Tribunalului București.

Tristan Tate a declarat, vineri seară, la ieșirea din Arestul Central al Poliției Capitalei, că „judecătorii au luat decizia corectă (...) iar decizia lor va fi justificată, pentru că sunt un om nevinovat și abia aștept să o dovedesc”. 

Avocatul fraților Tate a declarat: „În continuu am așteptat și ne-am rugat pentru această decizie, ni se pare o decizie legală, temeinică și corectă. Deocamdată, au ca interdicție să ia legătura cu celalte părți din dosar, cu martorii din dosar și să nu părăsească domiciliul fără încuviințarea organelor judiciare. Nu avem motivarea deciziei, motiv pentru care nu știm dacă există și alte interdicții”. 

Ce a declarat Tristian Tate

Tristan Tate a mai spus, în limba română: „Mergem acasă”. 

Andrew Tate a declarat: „Cât timp am fost în închisoare, m-am concentrat să fac flotări și să citesc Coranul”.

Cei doi bărbați acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol au fost aclamați de fani la ieșirea din Arestul Central al Poliției Capitalei.

Când au fost reținuți frații Tate 

Procurorii DIICOT i-au reţinut pe Andrew şi Tristan Tate şi pe două suspecte din România pe 29 decembrie. Ei sunt acuzaţi de formarea unui grup infracţional organizat pentru a exploata sexual şase femei. Aceştia au negat că ar fi comis vreo infracţiune.

Pe 30 decembrie 2022, judecătorii au decis arestarea preventivă. 

image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 11 iunie sfantul ierarh luca arhiepiescopul crimeii gabrie toma chituc jpeg
femeie musca politisti jpeg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
Derinkuyu orasul subteran FOTO wikipedia org jpg
Casă curată și frumoasă, Foto Pixabay (2) jpg
tatuaj henna freepik jpg