O nouă lovitură pentru frații Tate. Decizia luată de magistrații de la Curtea de Apel București

Ultima actualizare:

Magistrații de la Curtea de Apel București au luat o nouă decizie în privința fraților Tate, dar și în privința celor două tinere – Georgiana Manuela Naghel și Alexandra Luana – Radu, complicele lui Andrew și Tristan Tate. Milionarii britanici sunt cercetați pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol.

O nouă lovitură pentru frații Tate
O nouă lovitură pentru frații Tate

Potrivit informațiilor oferite de Agerpres, frații Tate rămân în continuare în arest preventiv, pentru o perioadă de alte 30 de zile, decizia fiind una definitivă. Magistrații Curții de Apel din București au respins contestația depusă de cei doi, dar și de victimele sale.

Frații Tate și complicele lor rămân în continuare în arest preventiv

O nouă lovitură pentru frații Tate
O nouă lovitură pentru frații Tate

Tristan și Andrew Tate vor rămâne pentru o perioadă de 30 de zile în arest preventiv, după ce Curtea de Apel din București le-a respins contestația. Pe data de 21 februarie, Tribunalul București a decis prelungirea mandatelor de arestare ale acestora.

Inițial, complicele fraților Tate obținuseră să fie plasate în arest la domiciuliu, însă Curtea de Apel din București nu a fost de acord cu această decizie, motiv pentru care le-a fost prelungită perioada de arest preventiv.

Cum își racolau frații Tate victimele

Potrivit informațiilor oferite de către anchetatori, cei doi frați racolau tinerele sub pretextul unei povești de iubire, mai apoi urmând să fie duse într-o casă din județul Ilfov. Ajunse acolo, victimele acestora erau obligate să realizeze clipuri video pentru adulți, care ulterior erau încărcate pe diverse site-uri.

Metoda ,,Loverboy” a devenit atât de comună în rândul bărbaților care vor să racoleze tinere, iar frații Tate au pus-o în practică. Cei doi le promiteau viitoarelor sale victime o relație de iubire, căsătorie sau concubinaj, urmând ca mai apoi să încerce să le convingă că sunt îndrăgostite de ele.

Odată ajunse în imobilul din Ilfov, tinerele erau supuse mai multor chinuri: acte de violență sau constrângere psihică. Astfel, acestea erau obligate să filmeze materialele pornografice.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net