Adevărul despre avocata celebră a fraților Tate. Cine este femeia care i-a apărat chiar și pe Michael Jackson și Mike Tyson!

Ultima actualizare:

Pentru că vor cu orice preț să devină din nou 2 bărbați liberi, Tristan și Andrew Tate fac tot ce pot pentru asta. Au apelat la serviciile celebrei Tina Glandian, nimeni alta decât avocata care i-a reprezentat în instanță chiar și pe Mike Tyson și Michael Jackson. 

Tina Glandian afirmă faptul că lui Tristan și Andrew Tate le sunt încălcate drepturile, motiv pentru care a decis să îi ajute pe cei doi milionari britanici să iasă din arest.

Aceasta a declarat că firma ei s-a alăturat echipei din România tocmai pentru ca „nedreptatea” fraților Tate să fie stopată. Tina a menționat faptul că nu au fost formulate acuzații clare, motiv pentru care ținerea în arest a celor doi nu este tocmai corectă. 

Citește și - Incredibil cum arată mama și sora fraților Tate. Eileen este revoltată de acțiunile fiilor ei: "Nu i-am crescut așa"

Aceasta a mai mărturisit că ar trebui ca cei doi frați să fie puși în libertate și controlați în altă manieră, precum arestul la domiciliu sau alte forme de supraveghere, pentru ca ei să nu poată părăsi România pe durata procesului care îi implică din punct de vedere legal. 

Mai mult, avocata Tina Glandian susține că sistemul românesc a eșuat la acest capitol, iar drepturile internaționale ale celor doi au fost grav încălcate. 

„E vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului”

„Firma mea s-a alăturat echipei române pentru că vrem să ne asigurăm că drepturile cetățenilor noștri sunt respectate cât ei se află pe teritoriul altei țări. Nu este un secret că frații Tate sunt persoane publice controversate, dar asta nu e despre imaginea lor publică și despre faptul că ești sau nu de acord cu ei.

Aici este vorba despre încălcarea drepturilor internaționale ale omului și de procedurile legale aplicate, iar până acum sistemul a eșuat.

Fără îndoială că încarcerarea cuiva fără posibilitatea de eliberare pe cauțiune este cea mai dură sancțiune pe care o poți lua, iar circumstanțele actuale nu impun asta pentru că din nou, nu au fost formulate acuzațiile, nu au antecedente penale, iar autoritățile pot oricând să le rețină pașapoartele și să le impună alte sancțiuni precum arest la domiciliu sau alte forme de supraveghere pentru a se asigura că suspecții nu fug”, a declarat Tina Glandian, potrivit stirileprotv.ro.

Tina Glandian, despre copilul de numai 3 săptămâni al lui Tristan Tate

Avocata care i-a reprezentat chiar și pe Mike Tyson și Michael Jackson susține că Tristan Tate are un copil de numai 3 săptămâni, care s-a născut în această perioadă în care el a fost plasat în arest. Acest lucru presupune că milionarul britanic nici măcar nu-și cunoaște cel mai recent moștenitor.

„Investigația a început în aprilie 2022 și suntem pe 1 februarie 2023. Deci la aproape un an de la începutul investigației iar acest lucru spune foarte multe despre probele care există. Tristan are un bebeluș de trei săptămâni pe care n-a avut oportunitatea să-l întâlnească încă pentru că fraţii sunt arestaţi dinainte ca acesta să fie născut. Vom continua să luptăm pentru a-i scoate din arest și a-i aduce acasă”, a spus Tina Glandian, avocata fraților Tate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net