Ce sâni de senzație are Kim Kardasian! Și-a arătat sfârcurile prin tricou

16 februarie 2017 8:00   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Are sânii perfecți și nu se sfiește să-i arate lumii! Kim Kardashian (36 de ani) a fost surprinsă de paparazzi ieșind din locuința sa, într-o ținută care i-a lăsat la vedere sfârcurile. Îmbrăcată toată în violet burgund, bruneta a făcut furori cu formele ei.

Kim Kardashian a atras toate privirile pe străzile din New York, miercuri (15 februarie). Paparazzi au surprins-o în fața casei, în timp ce se pregătea să plece la prezentarea de modă a soțului ei, Kanye West, potrivit Daily Mail. Ținuta ei a fost în prim-plan, mai ales că, așa cum ne-a obișnuit, Kim a ales să nu poarte sutien. Vestimentația monocromă este, cel mai probabil, creată chiar de Kanye West (39 de ani), Kim fiind cunoscută pentru promovarea ținutelor soțului ei, chiar înainte ca acestea să fie lansate pe piață. 

Cunoscută pentru formele ei voluptoase, bruneta își expune corpul în ținute cât mai provocatoare. Iată că de data aceasta, deși a purtat o ținută mai „cuminte”, Kim a reușit să fie în centrul atenției pentru că a ales să nu poarte sutien. 

Mai multe