Ce sexy și flexibilă este Jennifer Aniston la 52 de ani! VIDEO

20 decembrie 2021 7:50   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Aniston pare că a descoperit fântăna tinereții! Celebra actriță de la Hollywood arată incredibil de bine la 52 de ani. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni mulați și o bustieră sport, blondina le-a arătat fanilor cât de elastică este, în timpul unei sesiuni de yoga.

Jennifer Aniston și-a arătat flexibilitatea uimitoare în cea mai recentă postare pe rețelele de socializare, lăsându-i pe ei fanii complet uimiți de condiția ei fizică senzațională. Deși este trecută de 50 de ani, actrița și-a păstrat silueta de la 20. 

Actrița este într-o formă de zile mari

Jennifer Aniston și-a împărtășit abilitățile ei de yoga cu fanii și prietenii ei de pe Instagram. Actrița s-a filmat în timp ce efectua eerciții  pe un covoraș de yoga. A reușit să facă niște poziții dificile, iar admiratorii săi au avut numai cuvinte de laudă.

Actrița de la Hollywood are o siluetă de invidiat! Asta s-a văzut și în videoclipul recent publicat pe Instagram, unde a fost îmbrăcată într-un un sutien sport albastru și colanți mulați. Jennifer Aniston are corpul tonifiat și și-a păstrat elasticitatea.

«Atât de aproape», a scris actrița în descrierea videoclipului. În imagini, ea le-a arătat fanilor cum își întindea brațul în sus, înainte să-și apuce piciorul și să-și întindă piciorul exact în același mod.

«Mamă, ai o condiție fizică senzațională, Tu ești definiția perfecțiunii Jen, Ai un corp incredibil!!! Tine-o tot așa!», i-au scris fanii lui Jennifer Aniston.

Actrița a strâns mii de vizualizări și aprecieri la videoclipul sexy. În mod clar a făcut o impresie bunî asupra urmăritorilor ei.

Jennifer Aniston nu are copii

Jennifer Aniston este singură și nu are copii, Ea i-a criticat recent pe cei care cred că și-a ales cariera în actorie, în detrimentul întemierii unei familii.

Într-un interviu recent, acordat pentru The Hollywood Reporter, Jennifer a mărturisit că în trecut era deranjată de astfel de comentarii răutăcioase: «Obișnuiam să iau totul foarte personal. Și întreaga ipoteză „Oh, ea a ales cariera în locul copiilor”. Este ca, „N-ai idee ce se întâmplă cu mine personal, medical, de ce nu pot avea copii. Ei nu știu nimic și a fost cu adevărat dureros și pur și simplu urât.»,

Mai multe