Ce simptom ciudat are Kylie Jenner, la patru luni după ce a născut? „S-a mai întâmplat și altcuiva?”

18 iunie 2022 10:58   Vedete internaționale

Kylie Jenner a născut al doilea copil în urmă cu doar patru luni, un băiețel al cărui nume încă nu a fost anunțat. Fiecare femeie se recuperează diferit după o naștere și se pare că vedeta a rămas cu anumite probleme după venirea pe nume a fiului său.

Unul dintre simptomele ciudate pe care vedeta le-a experimentat în ultima perioadă este faptul că, după ultima sarcină, ochii săi și-au modificat culoarea. Kylie Jenner a povestit pe Instagram că simte că i s-au deschis ochii la culoare și, potrivit specialiștilor, există șanse destul de mari ca femeile să sufere astfel de schimbări în urma sarcinii.

Nu rata:  Kylie Minogue s-a judecat cu tiza Jenner pentru nume! „Au fost doar afaceri”

„Mi se pare că după ultima sarcină ochii mei s-au deschis la culoare?? S-a mai întâmplat așa ceva și altcuiva?”, a scris vedeta, pe rețelele de socializare. Vestea potrivit căreia corpul antreprenoarei a suferit modificări din cauza sarcinii a apărut la doar câteva zile după ce Kylie Jenner a vorbit deschis despre sechelele fizice cu care a rămas.

Kylie Jenner, probleme de sănătate din cauza celei de-a doua sarcini

În timp ce fiica preferată a lui Kris Jenner face eforturi mari pentru a da jos kilogramele nedorite, se pare că sănătatea îi cam joacă feste. Tot pe Instagram, acolo unde e urmărită de o comunitate uriașă de persoane, Kylie a mărturisit că se confruntă cu dureri puternice în zona membrelor inferioară și a spatelui.

Vezi și: Kylie Jenner are pantofi de 1.000.000 de dolari. Cum arată colecția roz bombon

„4 luni postpartum. M-am confruntat cu multe dureri de spate și de genunchi de data asta, așa că antrenamentele mele au fost încetinite. Dar, sunt într-o misiune să îmi recapăt puterea. Nicio zi liberă. Mersul/pilates e combinația mea preferată”, a mai transmis Kylie Jenner.

Totodată, a fost sinceră cu privire la greutatea pe care a acumulat-o în cele nouă luni de sarcină și dezvăluie că a luat mai multe kilograme decât când a fost însărcinată cu Stormi: „M-am îngrășat 60 de pounds sarcina asta (n.r. – aproximativ 27 de kilograme). Am dat jos 40 (18 kilograme).”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe