Cele mai sexy ținute de la Britsh Fashion Awards! Decolteurile au fost la putere

3 decembrie 2019 13:58   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

A fost paradă de vedete, luni (2 decembrie), la British Fashion Awards! Cele mai cunoscute nume din lumea modei, actrițe, modele și cântărețe s-au întrecut în ținute, pe covorul roșu de la Royal Albert Hall. Rihanna, Julia Roberts, Cate Blanchett, Donatella Versace și Naomi Campbell sunt doar câteva din numele mari care și-au făcut apariția la prestigiosul eveniment.

Premiile britanice pentru modă s-au decernat la Royal Albert Hall din Londra. Ținutele au fost cât se poate de diverse. Unele staruri și-au dorit să fie sexy, altele au riscat cu outfit-uri foarte ciudate. Printre cele mai apreciate apariții a fost Rihanna (31 de ani), care a purtat o rochie mini din satin, de culoare verde-mentă. Riri nu face bani doar din muzică. Ea este și un designer de succes, brand-ul ei, Fenty, bucurându-se de o popularitate incredibilă.

Cate Blanchett (50 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Actrița a arătat ca o zeiță, într-o rochie semnată de Giorgio Armani. Superba actriță a purtat o ținută decoltată, care i-a scos în evidență silueta. Rochia strălucitoare, din voal, a făcut-o pe Cate Blanchett să le eclipseze pe „rivalele” ei de la eveniment. 

Tot Giorgio Armani a îmbrăcat-o și pe Julia Roberts, care a strălucit pe covorul roșu de la Royal Albert Hall, într-o salopetă de culoare neagră. Actrița a avut și ea un decolteu, dar mai cuminte decât colegele ei.

Naomi Campbell a fost premiată la British Fashion Awards

Naomi Campbell (49 de ani) a optat pentru o ținută mai riscantă, semnată de Alexander McQuuen. Manechinul a purtat o rochie argintie cu negru, foarte transparentă, care i-a făcut pe toți cei prezenți să întoarcă privirile. Naomi a fost distinsă cu premiul Icon, cel mai râvnit trofeu de la la British Fashion Awards. A început să plângă atunci când Sir Jony Ive i-a înmânat premiul și i-a mulțumit mamei sale pentru că a crescut-o singură, potrivit Daily Mail

Poate cea mai „dezbrăcată” a fost Elsa Hosk (31 de ani), care a venit cu abomenul la vedere, pe covorul roșu de la British Fashion Awards. Ținuta din două piese aleasă de „îngerașul” Victoria's Secret aduce aminte de statuile zeițelor grecești. Esla și-a expus „pătrățelele” într-un deux-piexe extrem de provocator, format dintr-o fustă lungă și o bustieră, ambele de culoare roz-auriu. „Opera” purtată de Elsa Hosk este semnată de designerul Celia Kritharioti.

Ce ținute au purtat celelalte vedete prezente la British Fashion Awards

Mai multe