Chris Noth, Mr. Big din "Totul despre sex", şi-a ameninţat fosta iubită cu moartea: "Te voi desfigura"

18 decembrie 2021 12:23   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Una dintre fostele iubite ale lui Chris Noth, cunoscut pentru rolul lui Mr. Big din serialul “Totul despre sex”, l-a acuzat pe actor că a bătut-o şi ameninţat-o cu moartea.

Supermodelul Beverly Johnson a povestit, în documentele depuse în 1995 la un dosar de acuzare a actorului, că Noth (67 de ani) i-a spus că o va desfigura.

Conform mirror.co.uk, Beverly Johnson (69 de ani) şi Chris Noth au avut o relaţie între anii 1990 şi 1995. Atunci, actor din serialul “Totul de sex” ar fi bătut-o pe iubita sa şi ar fi ameninţat-o în 25 de daţi diferite cu moartea. El chiar ar fi spus că îi va ucide câinele.

Johnson a depus acte pentru a cere un ordin de restricţie împotriva lui Noth, în 1995, dar nu a reuşit să obţină actul. Actorul,care la vremea respectivă juca în serialul “Law&Order” a negat mereu afirmaţiile făcute de fosta sa iubită.

“Beverly a spus unui prieten că nu a fost niciodată mai speriată în viaţa ei. Nu credea că cineva aşa bun şi cald se poate transforma subit într-un monstru”, au declarant apropiaţi ai modelului.

Chris Noth, acuzat de viol de două femei

Chris Noth a mai fost acuzat, săptămâna aceasta, de alte două femei, care susţin că le-a agresat, şi de o a treia, care spune că a avut un comportament nepotrivit.

Două femei, ale căror identitate nu a fost făcută publică, susţin că Noth le-a violat în 2004, respectiv 2005.

El a mai fost acuzat şi de actriţa Zoe Lister-Jones că a venit beat pe platourile de filmare al “Law & Order”, acum mai bine de un deceniu. “Avea un pahar de bere din care bea între duble. O data, m-a luat de gât şi mi-a spus că miros bine”, a declarat actriţa.

Cum se apără Chris Noth

Starul din “Totul despre sex” a negat acuzaţiile şi a declarat că relaţiile sexuale au fost consensuale. “Acuzaţiile care mi-a fost aduse de persoane pe care le-am cunpscut ani, chiar decenii în urmă, sunt categoric false. Nu ştiu de ce au ieşit iar la iveală, dar nu am agresat acele femei”, a declarat Noth.

Mr. Big, ucis în noul sezon “Totul despre sex”

Chris Noth a rămas în memoria publicului după rolul lui Mr. Big, iubitul lui Carrie Bradshaw, din “Totul despre sex”. El a revenit în noul sezon al serialului, “And Just Like That…”, dar personajul său a murit în urma unui infarct în primul episode, spre surprinderea tuturor.

Mai multe