Ciara, goală pușcă în cel mai recent videoclip! Imagini incendiare

3 aprilie 2019 14:38   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Interzis cardiacilor! Ciara (33 de ani) apare dezbrăcată complet în cel mai recent videoclip al său, pentru melodia „Thinking Bout You”. În clip, artista apare într-o cadă plină cu spumă, iar la un moment dat se ridică, lăsând privitorii să o vadă goală pușcă.

Videoclipul Ciarei a fost lansat în urmă cu șase zile și are deja aproape 4 milioane de vizualizări. Fanii au fost încântați să o vadă pe artistă în toată splendoarea. În clip, Ciara le oferă admiratorilor și un dans extrem de sexy în pat. Filmările pentru acest videoclip incendiar au avut loc într-o vilă de lux, dar costurile au meritat, având în vedere că noua melodie a Ciarei se bucură de un real succes. 

Ciara și soțul ei au practicat abstinenţa până în noaptea nunții

În 2014, Ciara a anulat logodna cu iubitul ei, cântărețul Future, la numai 3 luni de la venirea pe lume a copilului lor. Acesta i-ar fi fost infidel și ar fi încălcat promisiunea pe care i-a făcut-o înainte de a deveni mămică.

Deși a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să treacă peste acest moment dificil al vieții ei, Ciara nu și-a pierdut încrederea în dragoste. Ea și-a găsit liniștea în brațele lui Russel Wilson, un sportiv cunoscut și apreciat din Liga Profesionistă de Fotbal American.

Cântăreața a mărturisit că și-au propus să nu întrețină relații intime până la căsătorie și că practică amândoi abstinența, chiar dacă nu este deloc ușor. După căsătorie, Ciara a rămas însărcinată și așteaptă al doilea copil. Sportivul a declarat într-un interviu anterior că hotărârea de a nu întreține relații înainte de căsătorie a luat-o gândindu-se la planul lui Dumnezeu pentru ei.

Citește și

Ciara a pozat în sânii goi cu câteva zile înainte să nască

Ciara a fost înșelată de tatăl copilului ei și s-a măritat cu altul

Mai multe