Criminalul lui Nipsey Hussle a fost prins! Bărbatul se ascundea într-o suburbie din Los Angeles

3 aprilie 2019 11:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Bărbatul suspectat că l-ar fi ucis pe rapperul Nipsey Hussle a fost arestat într-o suburbie din Los Angeles, S.U.A. Artistul în vârstă de 33 de ani, pe numele său real Ermias Asghedom, a fost împușcat de mai multe ori, duminică după-amiază (31 martie), în fața magazinului său, Marathon Clothing.

Nipsey Hussle a murit la spital, la puțin timp după ce a fost împușcat. În urma atacului armat, alte două persoane au mai fost rănite. Poliția a fost aleratată marți (2 aprilie), după ce o persoană a sunat și a spus că l-a văzut pe suspect în comunitatea suburbană Bellflower.

Oamenii legii au descins la adresa indicată și l-au arestat pe Eric Holder, un tânăr în vârstă de 29 de ani. Potrivit poliției din Los Angeles, între el și Nipsey Hussle ar fi existat o dispută mai veche. Anchetatorii nu au dat însă detalii despre cearta care a degenerat duminică într-o adevărată tragedie.

Ultima postare făcută de Nipsey Hussle

Cu doar câteva ore înainte să moară, Nipsey Hussle a scris pe twitter următorul mesaj: „Este o binecuvântare să ai dușmani puternici”. Există voci care spun că a fost ucis de o bandă rivală, mai ales că se pare că Nipsey Hussle urma să țină un discurs împotriva violențelor de acest gen. 

„Emias Asghedom, cunoscut drept artistul hip-hop Nipsey Hussle, a fost un tată, un om de afaceri, un entertainer și o inspirație pentru mulți. Comunitatea noastră a pierdut prea mulți oameni tineri care aveau un viitor strălucit în față, din cauza violenței armate”, a transmis Mark Ridley-Thomas, unul dintre membri Consiliului de Supraveghere din Los Angeles. 

Mai multe