Cu ce probleme de sănătate se confruntă cântăreața Adele! „Este foarte greu de tratat"

27 octombrie 2024 12:43   Vedete internaționale

Adele declară că s-a confruntat cu o infecție gravă a urechii în ultimele două luni, care a lăsat-o temporar surdă. Cântăreața spune că a experimentat dureri „mai grave decât nașterea”. 

Adele a vorbit despre problema pe care o are 

Adele, mama unui copil, în vârstă de 36 de ani, a vorbit, vineri, despre problema pe care o are, pe scena din Las Vegas. Ea a spus: „Am o infecție la ureche, care este destul de sumbră. Nu am avut niciodată una până acum. Este cel mai dureros lucru care mi s-a întâmplat vreodată".

„A fost mai rău decât nașterea. Este o bacterie rară a apei. Este foarte greu de tratat. Am luat antibiotice greșite de câteva zile și acum au reușit să-mi dea unele care au început să funcționeze", a punctat Adele, potrivit thesun.co

„Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori. Acum, nu mă mai doare, ceea ce este grozav, dar sunt puțin surdă, mă refer la urechea stângă”, a explicat cântăreața.

Cu ce alte probleme de sănătate se confruntă Adele 

Amintim că în noaptea de Revelion, în timpul show-ului său de la The Colosseum, artista le-a spus celor prezenți că a fost diagnosticată cu sciatică. „Zilele astea mai mult mă târăsc, din cauza că sufăr de sciatică”, a spus cântăreața. Așa cum notează Medicover, „termenul de sciatică se referă la durerea resimțită de-a lungul traiectului nervului sciatic, care pornește din regiunea lombară și se extinde inferior, către coapse și fese, ajungând până la nivelul piciorului.”

Nu a fost pentru prima oară când Adele a vorbit despre durerea pe care o resimte în corp. Într-un interviu acordat în 2021, ea a spus: „Jumătate din viață am avut probleme cu spatele. Se inflamează ori de la stres, ori de la o poziție proastă în care stau. Însă în clipa în care mi-am întărit abdomentul, spatele nu mi-a mai făcut atât de multe probleme, iar asta înseamnă că pot face mai mult, cum ar fi să alerg alături de copilul meu.”

Adele și-a anunțat retragerea din carieră 

Adele (36 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe de origine britanică. De curând, în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Munchen (Germania), artista a dezvăluit că se va retrage temporar din carieră. Anunțul a fost făcut chiar în timp ce se afla pe scenă.

Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.

Mai am 10 spectacole după asta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a anunțat Adele, potrivit Ladbible.

Mai multe