Artista care și-a anunțat retragerea din carieră. A făcut anunțul pe scenă, în fața fanilor: „Nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă”

Adele (36 de ani) este una dintre cele mai apreciate cântărețe de origine britanică. De curând, în cadrul unui concert pe care l-a susținut în Munchen (Germania), artista a dezvăluit că se va retrage temporar din carieră. Anunțul a fost făcut chiar în timp ce se afla pe scenă.

Adele și-a anunțat retragerea din carieră / Foto: Facebook
Adele și-a anunțat retragerea din carieră / Foto: Facebook

„Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele”

Sâmbătă, în cadrul unui concert, Adele a anunțat că se va retrage pentru o perioadă de timp din cariera sa muzicală. Artista și-a încheiat aproape toate spectacolele internaționale, iar acum intenționează să își schimbe planurile de viitor. Chiar în timp ce se afla pe scenă, artista și-a anunțat fanii că urmează să ia o pauză destul de lungă de la muzică și concerte.

Nu sunt cea mai confortabilă interpretă, știu, dar sunt foarte bună la asta. Și mi-a plăcut foarte mult să cânt timp de aproape trei ani, ceea ce este cea mai lungă perioadă în care am făcut-o vreodată și probabil cea mai lungă perioadă în care o voi face vreodată.

Mai am 10 spectacole după asta. După aceea, nu vă voi mai vedea pentru o perioadă incredibil de lungă. Vă voi ține cu drag în inima mea pentru toată durata pauzei mele, și pe voi, dar și fantezia acestor spectacole pe care le-am făcut în ultimii trei ani. A fost uimitor, am nevoie doar de o pauză”, a anunțat Adele, potrivit Ladbible.

Adele, în lacrimi după ce și-a anunțat retragerea din carieră / Foto: Facebook
Adele, în lacrimi după ce și-a anunțat retragerea din carieră / Foto: Facebook

„Am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine”

De asemenea, Adele a dezvăluit și motivul care a determinat-o să ia o pauză în ceea ce privește cariera ei. Îndrăgita artistă a precizat că își dorește „o nouă viață”, pe care a încercat să și-o construiască cu multe eforturi în ultimii ani.

„Am petrecut ultimii șapte ani construind o nouă viață pentru mine, și vreau să o trăiesc acum. Voi ține minte aceste spectacole pentru totdeauna, au fost fabuloase”, a adăugat cântăreața, potrivit sursei citate.

Turneul cântăreței britanice trebuia, inițial, să se încheie la Messe Munchen Arena din Munchen, însă a fost nevoită să reprogrameze mai multe concerte din Las Vegas după ce s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. În luna februarie a acestui an, artista și-a amânat spectacolele din Las Vegas, după ce s-a confruntat cu o afecțiune la nivelul nervului sciatic, potrivit BBC.

Adele se va retrage din carieră în noiembrie 2024, după ce își va duce la bun sfârșit turneele de la Colosseum de la Caeras Place.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net