Adele se mărită! Rich Paul a cerut-o în căsătorie, după doi ani de relație

Bat clopotele de nuntă pentru Adele (34 de ani)! Apropiaţii artistei au confirmat că artista s-a logodit cu agentul Rich Paul, alături de care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste. Iată și un alt detaliu care a dat-o de gol pe artistă! 

Adele este gata să îmbrace rochia de mireasă (Foto: Arhiva Click!)
Adele este gata să îmbrace rochia de mireasă (Foto: Arhiva Click!)

Adele e gata să facă pasul cel mare, după ce s-ar fi logodit cu Rich Paul. Pe lângă spusele apropiaților săi, un inel cu un diamant orbitor purtat la ultimul său spectacol din Vegas vine să alimenteze speculaţiile.

Adele trăieşte o poveste superbă de dragoste alături de iubitul ei Rich Paul, agentul sportiv care de-a lungul timpului a reprezentat nume grele din lumea sportului, potrivit TheMirror.co.uk. Artista în vârstă de 34 de ani, și Rich Paul în vârstă de 41 de ani, ar plănui o nuntă în vara acestui an, după ce Rich i-ar fi pus cea mai importantă întrebare din viaţa sa! Logodna vine la doi ani după ce cuplul și-a făcut publică relația pentru prima dată. Cei doi au început o relaţie la scurt timp, după ce artista a divorţat de fostul soţ alături de care are şi un copil. 

Inelul fabulos cu diamant întăreşte zvonurile care au apărut în ultimul timp. Prima apariţie cu bijuteria a avut loc la BRIT Awards în 2022, însă acum se pare că Adele e gata și de nuntă.

Cântăreața a stârnit pentru prima dată zvonuri de logodnă cu Rich în timpul unei apariții la The Graham Norton Show, anul trecut. Dar, la vremea respectivă, ea nu a confirmat sau infirmat speculațiile.

Adele și iubitul ei, Rich, au fost văzuți ultima dată la Superbowl la începutul acestei luni. În luna mai a anului trecut, Adele a confirmat că ea și Rich s-au mutat împreună. La acea vreme, cântăreața a împărtășit pe Instagram celor 49,9 milioane de urmăritori ai săi o fotografie cu ea și Rich stând în fața unei vile superbe. Fotografia a fost însoţită de mesajul: „Timpul zboară”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net