Cum a reușit să slăbească peste 40 de kilograme? Adele a făcut trei schimbări simple, dar eficiente

Adele a reușit să dea jos aproximativ 45 de kilograme în doar doi ani, după ce a făcut o serie de schimbări în stilul său de viață. Potrivit informațiilor, solista de origine britanică ar fi făcut doar trei schimbări. Iată că, deși sunt simple, au dat roade!

stanga
dreapta
13 adele in vogue9 jpg jpeg
Brit Awards 2022 Adele FOTO Getty Images
Brit Awards 2022 Adele FOTO Getty Images
5 adele si rich paul 1 jpg jpeg
7 adele brit awards 2022 inel de logodna 3 jpg jpeg
14 adele brit awards 2022 inel de logodna 1 jpg jpeg
6 adele 2 profimedia 0651526182 jpg jpeg
adele jpeg
1 adele jpg jpeg
3 adele 1 jpg jpeg
1 adele jpg jpeg
Adele

Adele, recunoscută pentru faptul că adora să fumeze și să consume băuturi foarte dulci, și-a schimbat viața radical! După ce l-a adus pe lume pe fiul său, Angelo, în urmă cu nouă ani, cântăreața născută în Londra a decis că e momentul să dea jos kilogramele nedorite. Astfel, a scăpat de aproximativ 45 de kilograme, iar schimbarea s-a produs nu doar fizic, ci și la nivel mental.

S-ar putea să îți placă și:  Adele, dezmăț la bara de striptease după ce a fost premiată la Brit Awards. Imagini incredibile!

Apropiații vedetei recunosc că Adele s-a transformat radical și că a evoluat ca persoană: „Faptul că a slbătit are mare legătură cu faptul că viața ei s-a schimbat, dar putem vorbi despre mult mai mult decât atât”, a transmis un prieten, potrivit Mirror. A refuzat să slăbească până când nu s-a simțit pregătită să își schimbe radical dieta, iar schimbările în bine au început să își facă simțită prezența încă din anul 2012.

Adele a renunțat la fumat și la ceaiul îndulcit cu zahăr

De dragul vocii sale, după ce a suferit o hemoragie, Adele a spus „adio!” viciului care îi aducea o mare plăcere: fumatul. Tot atunci a renunțat și la alcool, cafea și ceai, căci îl îndulcea cu mult zahăr. Totodată, cântăreața a eliminat complet alimentele iuți și citricele.

„E ca dracu de plictisitor, dar nu cred că-ți iei vocea în serios până ce nu ai un accident”, a declarat ea, despre afecțiunea din 2011.

Ce schimbări a mai făcut artista: Adele, decolteu răvășitor pe Instagram. Și-a pus implanturi mamare?

În anul 2016 slăbise deja considerabil, înaintea ultimului turneu, iar din 2017 schimbările au fost evidente și a implementat o altă mare schimbare: dieta Sirtfood. Adele a început să consume, odată cu acest program alimentar, mai multe legume și alimente cunoscute ca activatori ai sirtuinei, precum salata kale, ceaiul verde, turmericul și hrișca.

Mai mult, cea de-a treia schimbare are legătură cu sportul. Nu a fost niciodată o împătimită a exercițiilor fizice, dar Adele a făcut pasul cel mare în sala de fitness, unde a fost ajutată de Camila Goodis, o antrenoare cunoscută de pilates de la Hollywood.

„Mă plâng, în mare parte. Nu sunt genul care să se grăbească la sală, la dracu. Nu-mi place. Îmi place să lucrez cu greutăți, dar nu îmi place să mă uit în oglindă. Mi se sparg vasele de sânge de pe față cu mare ușurință”, a spus artista în 2016, pentru Rolling Stone.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
vlăduța lupău png
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
tragedie cobadin jpg
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg