Anunțul făcut de Adele, în lacrimi. Clipul video care i-a îngrijorat pe fani

Adele, artista britanică apreciată de zeci de mii de oameni, și-a dezamăgit fanii din Las Vegas. Artista a fost nevoită să își anuleze concertele pe ultima sută de metri! Ea le-a cerut scuze tuturor, cu lacrimi în ochi, și le-a promis că va reprograma concertele atunci când pandemia de coronavirus va permite acest lucru. 

Adele a fost nevoită să își anuleze concertele din Las Vegas Sursă foto: Profimedia
Adele a fost nevoită să își anuleze concertele din Las Vegas Sursă foto: Profimedia

Adele a distribuit un videoclip pe contul personal de Instagram în care, cu lacrimi în ochi, le cere scuze fanilor pentru că a fost nevoită să anuleze concertele care urmau să aibă loc în mai puțin de 48 de ore în Las Vegas.

Conform spuselor artistei, pandemia de coronavirus i-a afectat serios pe cei din echipa sa, mulți membri fiind infectați. În aceste condiții, ultimele detalii au fost imposibil de pus la punct, iar cerințele necesare organizării unui concert de amploare nu a fost îndeplinite. 

Artista britanică le-a explicat fanilor motivele pentru care a fost nevoită să anuleze totul pe ultima sută de metri și le-a promis că toate concertele anulate vor fi susținute atunci când situația pandemică va permite acest lucru, relatează publicația The Sun.

image

"Îmi pare atât de rău, dar spectacolul pe care l-am pregătit nu este gata. Am încercat tot ce ne-a stat în putință să fie totul suficient de bine pentru a putea fi prezentat vouă, însă am fost absolut distruși de termenele limită și de coronavirus. Jumătate din echipa mea este infectată cu coronavirus. Așadar este pur și simplu imposibil să pregătim spectacolul. Îmi pare atât de rău și mă simt atât de rușinată ...Îmi cer scuze tuturor celor care au călătorit până în Las Vegas pentru a fi la concert", a declarat Adele. 

Adele ar fi urmat să obțină o sumă colosală în urma concertelor din Las Vegas

Adele ar fi urmat să câștige o sumă colosală în urma spectacolelor susținute în Las VEGAS. În timpul turneului de aici, care ar fi trebuit să înceapă pe 21 ianuarie și să se încheie pe 16 aprilie, Adele ar fi urmat să susțină peste 20 de concerte în urma cărora ar fi câștigat impresionanta sumă de 27,7 milioane de dolari. 

Costul biletelor la show-urile din Las Vegas au variat între 1.000 $ şi 12.500 $. De asemenea, Adele, care are o avere de 220 milioane $, ar fi urmat să beneficieze de o parte din câştigurile obţinute din vânzarea tuturor produselor în sala cu 4.200 de locuri.

Ultimul ei album, lansat în noiembrie, este deja cel mai rapid vândut în Marea Britanie şi SUA. Prima piesă de pe album, denumită ”Easy On Me”, a depăşit toate recordurile pe Spotify, fiind ascultat de peste 24 de milioane de ori pe zi în toată lumea.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net