Adele a cumpărat vila lui Sylvester Stallone cu o sumă colosală!

Adele a spart 42 de milioane de lire sterline (50 de milioane de euro) pentru conacul din Beverly Hills al lui Sylvester Stallone. Se pare că a făcut această mișcare după ce starul din Rambo și Rocky, în vârstă de 75 de ani, aproape și-a redus la jumătate prețul cerut inițial de la 81 de milioane de lire sterline (96 milioane de euro).

Adele are mai multe case în Londra și Los Angeles Foto: Getty Images
Adele are mai multe case în Londra și Los Angeles Foto: Getty Images

Adele a adăugat o nouă reședință la portofoliul său de proprietăți în creștere, care include deja case evaluate la aproximativ 34,7 milioane de lire sterline în Londra și Los Angeles.

Cântăreața în vârstă de 33 de ani, care se iubește agentul sportiv Rich Paul, în vârstă de 40 de ani, are o avere de nu mai puțin de 140 de milioane de lire sterline datorită vânzărilor record și a turneelor ​​pe care le-a avut sold out în toată lumea.

Noul ei teren de 18.587 mp, care se află pe 3,5 acri de teren, are opt dormitoare și 12 băi, potrivit tabloidului britanic The Sun.

Sylvester Stallone – care s-a mutat în Florida – s-a chinuit să vândă conacul din Los Angeles, SUA, pe care l-a cumpărat în anii 1990 și redusese deja prețul la 63 de milioane de lire sterline în luna mai.

Casa are șase dormitoare și nouă băi

Aceasta e noua vilă a lui Adele Foto: The Sun
Aceasta e noua vilă a lui Adele Foto: The Sun

Casa principală, construită în 1994, are șase dormitoare și nouă băi, inclusiv un master suite, trei dormitoare cu baie privată și două dormitoare pentru personal.

Suita principală este opulentă include o saună, o baie de aburi și un birou cu terasă.

Una dintre camere conține o statuie uriașă a celebrului personaj Rocky, interpretat de Stallone. L-a costat 300.000 de lire sterline și a fost creat ca o rezervă pentru cea folosită în filmul din 1982 Rocky III.

Complexul are o pensiune pe două etaje, cu două dormitoare cu baie privată și bucătărie completă. Clădirea principală include o cameră de zi formală - care oferă vedere la faimosul Rodeo Drive - un cinema, o sală de sport și o sală de trabucuri cu filtrare a aerului.

image
image
image
image
image
image
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
banner Vero Căliman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net